KEMSA
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-10-2025
07:07 PM
(Last edited
03-10-2025
07:08 PM
by
Pembe
) in
Can parçası mutluluk
2 Comments
thracianS24plus
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2025 08:08 PM in
Galaxy Gallery
Karizma ya maşallah kitty e
KEMSA
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-10-2025 09:59 PM in
Galaxy Gallery
Arkadaşlar değerli canlar,
Bu kedi milleti o kadar güzel ki o kadar sevimli ki insanın canını alıyor sevmemek elde değil o kadar cana yakın o kadar güzeller ki insana mutluluk veriyorlar onlar hayat onlar can onlar mutluluk çünkü onlar 🐈.
Ben elimi süremiyorum sevemiyorum çünkü çocukluktan yaşadığım bir travma var beni bir kurt köpeği parçaladı bacağımda 36 dikiş var elimi süremiyorum sevemiyorum çok üzülüyorum sevemediğim için ama ne yapayım onları çok ama çok seviyorum tüm hayvanlar kainattaki tüm hayvanlar benim için mutluluk Sevinç huzur hepsini çok seviyorum.
Bu kedi milleti o kadar güzel ki o kadar sevimli ki insanın canını alıyor sevmemek elde değil o kadar cana yakın o kadar güzeller ki insana mutluluk veriyorlar onlar hayat onlar can onlar mutluluk çünkü onlar 🐈.
Ben elimi süremiyorum sevemiyorum çünkü çocukluktan yaşadığım bir travma var beni bir kurt köpeği parçaladı bacağımda 36 dikiş var elimi süremiyorum sevemiyorum çok üzülüyorum sevemediğim için ama ne yapayım onları çok ama çok seviyorum tüm hayvanlar kainattaki tüm hayvanlar benim için mutluluk Sevinç huzur hepsini çok seviyorum.