cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nostalji bölüm 1 j7 Prime

(Topic created on: 04-18-2024 09:12 PM)
302 Views
Cosmosium
Expert Level 2
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Galaxy J7 Prime özelliklerini söyleyeyim.
Dönemin Teknik özellikleri itibariyle Galaxy J serisinin en iyisi olan Galaxy J7 Prime modelinde 5.5 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli camla kaplı Full HD çözünürlüklü ekran yer alıyor.

1.6 GHz hızında çalışan 14nm FinFET üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemcisinden güç alan akıllı telefonun bellek birimi 3 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolama şeklinde. Bendeki 16 gb dahili depolamali versiyon . 

Parmak izi tarayıcısıyla geliyor
Galaxy J7 Prime modelinde parmak izi tarayıcısı yer alıyor. İlk kez bir Galaxy J serisi telefonda yer alan sensör, güvenlik odaklı ve mobil ödemelerde kullanılabilir kılınacak günümüzde yeni telefonlar da kullandığımız gibi.

Metal gövdeye sahip Galaxy J7 Prime’da ayrıca f/1.9 lense sahip 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, 3.300 mAh kapasiteli pil ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi yer alıyor.
Update yaptıktan sonra 8.0.1 e çıkıyor.

Galaxy J7 Prime çıkış tarihi ve fiyat etiketi ilk olarak Vietnam’da listelendi. Telefon ülkede yaklaşık 280 dolardan satışa sunuldu. Dönemin harika telefonlarından bir tanesi bana göre.

2016'da böyle bir telefon lüks gibi bir şeydi. Yeni bir seri başlatmaya karar verdim nostalji cihazlarının sergileyecegim ve ilginizi çekeceğim bunu biliyorum. S3 yayınlamayı çok isterdim fakat yakın zamanda elimde kırıldığı için bu olamayacak fakat bir gün olabilir iyi günler 😊
7 Comments
AKB28
Active Level 6
Galaxy Gallery
Zamanında ne kadar güzel telefondu. İnsan almak için bile hayal kurardı.
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Eskiler bir başka 🥹
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bence hala iş yapan ve kolay kolay yavaşlamayan bir telefon diğer modellere göre eski cihazlara göre
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Elimde çok yavaşladı ama is gorür. 😉
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Vallahi ben de aynısı var benimkinde bir sorun yok tek sorun işte pili artık kötü gitmeye başladı o da normal
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Ama mesela buna bir Android 10 falan kurulsa çok daha güzel olur ki ona uygun yazılımlar da var yani
Galaxy Gallery
J7 prime la cod mobile oynardım idare ediyordu.bomba patlayınca kasardı ama genel olarak iş görüyordu
0 Likes