cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhabalar 👋🏻

(Topic created on: 05-17-2025 05:34 PM)
362 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Gallery

image

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim galiba burda Samsung ile alakalı sorunlarımızı paylaşıyoruz doğru anladıysam 
36 Comments
Azer50
Active Level 8
Galaxy Gallery
Hocam, Members ailesine hoş geldin. Evet hocam, burada Samsung cihazlarıyla alakalı sorular soruyoruz. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim, iphone 14 den Samsung'a geçtim umarım memnun kalırım 🙏🏻😊
Azer50
Active Level 8
Galaxy Gallery
Samsungun hangi modeli hocam 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
S24 Plus hocam
Azer50
Active Level 8
Galaxy Gallery
Güle güle kullanın hocam. Bende de S23 Ultra var. Size nacizane önerim, bütçeniz uygunsa ilerleyen zamanlar için Samsung'un Ultra serileri hariç diğer modellerine bulaşmayın. Bir gün Ultra serisine geçerseniz dediğimi çok iyi anlarsınız 😊😊😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Aslında android bayağı bir değişik geldi şuan bana, kamera olarak da düşündüğüm kadar kötü değil, kolay alıştım ilerde düşüneceğim daha üst modelleri 🙏
Azer50
Active Level 8
Galaxy Gallery
100X hocam
Gözle görükmesi imkansız bir mesafeden net bir çekim
Yapay zeka bulanık olan fotoğrafı düzeltiyor
Ultra farklı buradan geliyor 😊😊zj0HZuJAwp.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bayağı net henüz tam olarak deneme fırsatım olmadı cihazın özelliklerini, sizin telefonunuz s24 ultra sanırım
Azer50
Active Level 8
Galaxy Gallery
S23 Ultra hocam, Samsung internette bir şey aratırken reklam gelirse reklamı kapatın, alttaki yapay zekâya basın; size komple dil çevirisi ve sayfanın normal ve ayrıntılı özetini verir. Ayrıca, sesli konuşmada siz Türksünüz, karşıdaki İngiliz; sizin sesinizi İngilizceye, onun sesini Türkçeye çevirir. Ses kaydederseniz onu metne çevirir. Fotoğraflardan bir şey silmesi de çok iyi.