cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Merhaba S serisi

(Topic created on: 10-08-2024 08:26 PM)
204 Views
Neutrava
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

Samsung ile tanışmam tuşlu telefonlarına kadar uzanır. İlk akıllı telefonum J7 Duo olmuştur ve 2016'dan 2020'ye kadar geçen dört yıllık süreçte bana eşlik etmiştir. Sonrasında ise dört yıl boyunca A3X serisi ile devam ettim: A30s, A32 ve son olarak A34. İşin güzel yanı, bu cihazların hiçbirinde sorunla karşılaşmadım ve kullandığım süre boyunca bana mükemmel bir yoldaş oldular.

Gelelim asıl konumuza; dünden itibaren, küçüklük hayalim olan S serisine kavuştum: S24+! Bu cihazı, daha önce her canım sıkıldığında belirli mağazalarda deneyimleme şansı bulmuştum, ancak bu sınırlı bir deneyimdi. İki günlük kullanımıma dayanarak şunu söyleyebilirim ki, cihaz gerçekten beklentileri karşılıyor. Hayatım boyunca hiçbir şekilde erişemeyeceğime inandığım bu telefon, şu anda bana gerçekten güzel hisler yaşatıyor. Forumlarda S serisine sahip kişilerin paylaşımlarını ve fotoğraflarını incelerken hep içim giderdi ve çoğu mükemmel özelliğin cihazımda olmamasından yakınırdım.

S24+ hakkındaki kısa görüşlerime gelecek olursak; cihaz, tam anlamıyla 5-7 yıl götürecek bir yapıya sahip ve birçok gelişmiş özelliği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, fotoğraf çekmeyi seven biri olarak, kamerasının beni fazlasıyla tatmin ettiğini söyleyebilirim. 

image
S24+ ile çektiğim ay fotoğrafı 

Elbette şu anda cihaz çok yeni olduğu için detaylı bir yorum yapmam zor, ancak ilerleyen süreçte kullanım deneyimime göre daha ayrıntılı bir değerlendirme yapmak isterim.
8 Comments
Samsung_A545G
Active Level 5
Galaxy Gallery
Evet S24+ yeni çıktı yazılımı kamerası vs. Herşeyi yeni ondan dolayı biraz beklemek lazım dediğiniz gibi 👍🥰😊
Neutrava
Active Level 6
Galaxy Gallery
Şu ana kadarki kullanım deneyimime göre, uzun vadede telefon değiştirmek zorunda olmayacağımı bilmek gerçekten iyi hissettiriyor. Orta segment cihazlarda olduğu gibi her 2-3 yılda bir telefon değiştirmek yerine, gerçekten 6 belki de 7 yıl kullanabileceğim bir cihaza sahip olmak, kendime yapabileceğim en iyi yatırım.
Samsung_A545G
Active Level 5
Galaxy Gallery
Evet öyle kesinlikle 👌👍
Neutrava
Active Level 6
Galaxy Gallery
Ayrıca şunu da belirtmek isterim; ilk günkü kullanım deneyimime göre şarj performansı gerçekten başarılı. Saat 12 civarında %90 olan şarjım şu anda %55 seviyesinde ve cihaz, 25W adaptör ile 45 dakikada %5'den %80 şarja ulaşabiliyor. Bu gerçekten etkileyici bir performans.
Samsung_A545G
Active Level 5
Galaxy Gallery
Evet amiral gemisi sonuçta 😎
Neutrava
Active Level 6
Galaxy Gallery
Siz S23 kullanıyorsunuz sanırım, S23 hakkında ki düşünceleriniz neler?
Samsung_A545G
Active Level 5
Galaxy Gallery
S23 tek kelimeyle süper bir cihaz çok memnunum harika tek kelimeyle 👌
Neutrava
Active Level 6
Galaxy Gallery
Normalde ilk başlarda bana S23 önerilmişti, hatta S23 ya da S23 FE almam için tavsiye verenler de olmuştu. Ancak, bütçem hazırken S24+ almayı tercih ettim. Eğer S23+ bulabilseydim, kesinlikle onu alırdım.