Original topic:

Members kaliteyi düşürüyor

(Topic created on: 01-05-2026 06:32 PM)
240 Views
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery
İyi akşamlar S25 İle bir fotoğraf çektim ...
İstagramda çok daha kaliteli,, Ama Members te seviye bayağı düşüyor? 
Samsung buna bir çare üretmeli. 
image

13 Comments
Galaxy Gallery
Maalesef bu durum 6 yıldır böyle
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Çare üretsin o zaman Samsung bu çağda bu seviye , ayrıca buraya yollanan video içeriklerde yarım saat sonra açılıyor, Birde video sorunu da var burada.
Galaxy Gallery
Bunların dışında baya sorun var daha, size önerim 3.taraf uygulamalarla HD görüntü üretmek
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Buraya foto göndereceğim diye3. Taraf uygulaması falan uğraşamam ben sorun telefonda değilki S25 gayet güzel ve kaliteli çekimi var sorun burada ( Members) ben onu anlatmak istedim.. sen yanlış anladın galiba
Galaxy Gallery
Yok canım abim ne anlatmak istediğini anladım😊. Dediğim gibi bir kaç uygulama ile görüntü kalitesini yükseltebilirsiniz❤️
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Önerin için teşekkürler ama buraya fazla foto atmadığım için gerekmez, Çoğu içerikler istagramda yayınlıyorum zaten 👍
Galaxy Gallery
Hmm anladım
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
İnsatgramdan para kazanılıyor sistem ama bunlar bundan kazanamıyor normal bence resim atabilmek iyi özellik 😂

Eskiden hocada söyleniyordu e devlet not zamanı çöküyor ulaşılamıyor diye instagramda milyonlarca kişi giriyor çökme yok diyordu 8 10 yıl önce olması lazım cümlede biraz ekleme olabilir ama sonuç aynı para kazanılırsa para yatırılır sıkıntılar kalkar para yoksa sıkıntı var 😂
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Zaten istagramda çoğu işim 👍