Original topic:

Lütfen yarımcı olabilirseniz yanıtlayın lütfen..

(Topic created on: 09-07-2025 12:16 AM)
297 Views
eurynome
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

Merhaba google fotoğraflar yedeklemesi açıktı yer kalmadı diye ordaki tüm video fotoğrafları sşldim çöp kutusundan da sildim az önce galerime girdim şok oldum hepsi gitmiş google fotoğraflar dan silince kendi galerimden girmeyeceğini düşündim çok saçma ama her şeyim gitti çöp kutusından krşke silmedeydim ama bilemezdim çözümünü bilen var mı lütfen.... biliyorum belkş buraya yazılacak bir şey değşl ama çaresiz kaldım maalesef 

image

11 Comments
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Hocam ilk başta lutfen hiç bir fotoğraf çekmeyin ya da galeriye bir şey indirmeyin sonra da bilgisayardan veya bir telefoncuya hemen telefonunuzu götürün ve durumu anlatın
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Diskdiggerı da indirin onunla bazıları geri gelebilir. Ilk başta bunu yapın
eurynome
Active Level 4
Galaxy Gallery
Tam adıyla Diskdigger photo/file recovery den mi bahsediyorsunuz
Galaxy Gallery
Evet ondan bahsediyor O olmazsa Dumpster a bak Ama garanti değil kurtaracakları, kurtarsa bile kalite bozulabilir bazılarında Olmazsa Bilgisayardan kurtarma programıyla deneyin bir bilgisayarcı yada telefoncuya götürüp
eurynome
Active Level 4
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim valla fazlasıyla tümünü kurtardım şimdi baya ayıklama gerekiyor we kanallarından gelenler bile galeriye kaydolmuş ama kurtardım ya önemli olan o iyi geceler dilerim tekrar teşekkürler
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Rica ederim hocam ne demek 😊
Mutare
Active Level 7
Galaxy Gallery
Cihazınızdan sildiğiniz eğer buluta yedeklenmişse sadece google fotoğraflarda görünür onedrive gibi değil. Erişim için sadece google fotoğraflar uygulamasını kullanmalısınız
eurynome
Active Level 4
Galaxy Gallery
Tamamdır teşekkürler
Mutare
Active Level 7
Galaxy Gallery
Eğer cihazdan sil yaparsanız telefonunuzdan silinir google fotoğraflarda görünmeye devam eder galeri uygulamasında gözükmez indirmeniz gerekir