Original topic:

Kullandığım telefonlar

(Topic created on: 04-02-2025 02:49 PM)
196 Views
Emirhn24_A35
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery
Bunu ben mi kullandım aileden birinin miydi hatırlamıyorum. Yinede ekliyim. Bu telefonda arkadaşla facebooktan konuşuyorduk hep.
image
Samsung Corby

İlk kullandığım telefonlardan biri.
image
GT-S7562

Bundan sonra S3 kullanmış olmam lazım ama fazla kullanamadım bozuktu. Çok güzel telefondu ama ön kamerası buğuluydu.Kullandığım tek S serisi telefon.
image
GT-I9300

Sonrasında Galaxy Grand Prime+ kullandım. Bu telefonu 2 3 sene civarı kullanmıştım. Bu telefonun bataryası bozuktu ve bazen çok donuyodu.
image
SM-G532F

Bundan sonra Galaxy J2 ye geçtim. Gene J2 donmuyodu. Akıcı bir şekilde kullanabiliyodum.Bu telefonuda bir süre kullandım ama bunun ekranının üst tarafına bastırınca ekran bozuluyodu sonra tekrar açılıyodu.
image
SM-J200F

Bundan sonra Galaxy J7 ye geçtim ve geçerken çok mutlu olmuştum. Kullandığım telefonlardan sadece S3 16 gb di. J7 de 16 gb olunca bi rahatlama geldi. Bi uygulama indirecekken bi tane silmem gerekiyodu.2 sene civarıda bu telefonu kullandım.
image
SM-J700F

Bu kadar telefondan sonra çağ atlamış gibi oldum. Şuan kullandığım Galaxy A35. 16 gb telefonlardan 8 gb telefonlardan sonra bu benim için çok fazla gelmişti.
image
Galaxy A35 5G

Sıralamanın başı ne kadar doğru hatırlamıyorum. Kullandığım telefonlar bunlar. Şunu farkedebilirsiniz kullandığım tüm telefonlar hep samsung. He birde evde galaxy J4+ vardı.Onu ben kullanmadım diye listeye eklemedim.Şuan evde J2 ve J7 duruyo. Diğerleri sizlere ömür. 
Sizde aşağıya kendi kullandıklarınızı atabilirsiniz.

12 Comments
Galaxy Gallery
Ben ilk s2 kullandım sonrasında babama vermiştim ondan sonra s4 ardından (s6 favorim ) sonrasında (a20 kullanmaz olaydım 😊)onun ardından bir yıl redmi onun ardından da a35 ve memnunum şu an benim listem böyle
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy Gallery
A20 den niye memnun değildin merak ettim de
Galaxy Gallery
S6 üst segment a20 orta alt segment ve ben 2019 model a20 yi 2021 de aldım yani şu an a24 aldığını düşün ve hafıza ve ram çok düşüktü ve s6 dan bile fazla kasıyordu kamerası zaten s3 kamerası gibi 6 ay falan kullandım çok memnun kalmadım ama en sevdiğim özelliği süper amoled ekran olmasıydı
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy Gallery
1 tane daha telefon hatırladım. Samsung corby kullanmıştım az bi zaman. Aileden kalmıştı diye hatırlıyorum. Gerçi hep aileden kaldı.
0 Likes
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Süreyya Hanımın muhteşem değişimi👏
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy Gallery
E250 çok güzeldi. Kayması çok hoşuma gidiyodu.
0 Likes
Galaxy Gallery
Bizom evde hala var😂20250401_170716_1833_1743516437.jpg
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy Gallery
İlk telefonum s3 mini 2014 te aldım rengini hatırlamıyorum ya siyahtı ya da lacivertti arada farklı markalarda kullandım en son ki yani şu an a35 kullanıyorum1743596266095.jpg
waffensoul
Active Level 6
Galaxy Gallery
Samsung corby txt
Samsung galaxy note 1
Samsung galaxy young
Nokia e72
Samsung star 2
İphone 5s
Galaxy j4 plus
Xiaomi mi a1
Redmi note 9 pro