Original topic:

Home screen paylaşma zamanı !✨️ (Yorumlarda buluşalım 🤗)

(Topic created on: 05-06-2025 01:11 AM)
1148 Views
Elifgül
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

image
One ui 7 ile en basic ekran düzeni bu şekilde oldu 🤭

Toprak_00
Active Level 8
Galaxy Gallery
beklemekten ağaç olduk yav
Elifgül
Active Level 6
Galaxy Gallery
Bu sefer samsung çok bekletti cidden kınıyoruz topluca
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy Gallery
hocam samsungun amiral gemisi serileri olan "s" serisini bile bu kadar (nisan,mayıs) beklettiyse a ve m serilerini düşünmüyorum bile hali hazırda fe serilerinin guncellemesi korede bile yayinlanmadi o kadar berbat bi güncelleme oldu samsungu tercih ediyorum ama appleden kıskandığım tek özellik bu neden apple gibj tek seferde tum guncellemeyi tum cihazlara veremiyor neden biz böyle sorunla karşılaşıyoruz
Elifgül
Active Level 6
Galaxy Gallery
Samsung bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyor maalesef ayrıca güncellemeyle gelen birkaç özelliği de eski telefonlara vermiyor kademe kademe özellik kaldırıyor. Audio eraser, now brief gibi özellikler bana gelmedi mesela ayrıca animasyonlu hava durumunu da kaldırmış buna da ayrı sinirlendim yeni eklentiler yapacağına çıkarıyor
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy Gallery
samsung eko sisteminin yenilenmesi için eski cihazlarının çökmesine neden oluyor işlemcisi kaldırabilecegi halde sırf daha fazla para kazanabilmek için güncelleme adı altında cihazın bir çok özelliğini alıyor
Elifgül
Active Level 6
Galaxy Gallery
Aynen öyle pazarlama stratejisi yapıyor aklınca yeni cihazların satılmasını arttıracak ama hata yapar herkes soğur böyle yaparsa apple yolundan gitmeye başladı Samsung da
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy Gallery
yav apple bile samsungun yaptigini yapmıyorki apple kullancilarin memnuyetini önemsiyor evet gereksiz pahali ama hic böyle bir sorun yok applede
ęto
Active Level 8
Galaxy Gallery
ui 7 beklemecetV4UKc4Htu.pngSpW4q6UVqs.png
Elifgül
Active Level 6
Galaxy Gallery
Duvar kağıdı efsane ekran dizaynı da öyle ️ çoğu gitti azı kaldı beklemeye devam. Cihazınız nedir?
ęto
Active Level 8
Galaxy Gallery
teşekkür ederim sizin de öyle sade ve soft. A34 cihazım