Original topic:

Gece modunda 30 saniyelik çekim!?

(Topic created on: 09-01-2025 11:56 PM)
443 Views
kereewm
Expert Level 4
Options
Galaxy Gallery
Normalde gece modunda en fazla max 9 saniye çekim yapamıyor muyduk? Ben bi deneme amaçlı pro modda 30 saniyelik bir çekim yaptım. Ardından bir de gece modu ile max sürede çekim yapmak istedim. Süreyi max a alınca gece modunda 9sn diyor en fazla. Fotoğrafı çekme tuşuna basınca birden 30 saniyeden geri saymaya başladı gece modunda :D. Nasıl oldu anlamadım ama çok güzel oldu(?). He bu arada cihaz s21. Belki ultra modellerinde gece modunda 30sn lik çekim vardır onu bilemem 

image
Gece Modu [30 saniye]

image
Pro Mod [30 saniye]

25 Comments
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy Gallery
Bakkaldan alacagin 50 kurusluk telefonda bile 30 sn lik gece cekimi yapar ayarini yapman lazim
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy Gallery
Sadece camur gibi ceker ama var o ayar sjsjsjsjs 😅
kereewm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Bu arada nereliyiz hocam?
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy Gallery
Kastamonu
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Samsung gece çekimi modunda ben max ayara alınca 9 saniye diyor. 30 saniyeyi şans eseri aldım sanırım
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy Gallery
Pro olmadan denedim isiga gore sure veriyor galiba cok karanlik bir yere cekince telefonu 2 sn dedi loş isikta 5 sn cikti en iyisi pro mod oraya bak sen
Galaxy Gallery
Süreyi arttırma neredeydi? Cihazı aldığım ilk zamanlar süreyi arttırma tuşu ekrandaydı fakat aynı tuşa basınca gece modunu iptal ediyor. Tekrar basınca aktif ediyor ://
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy Gallery
Burada1756760443487.jpg
kereewm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Gece modunda süreyi arttırmak için buraya basın. Ardından Max seçeneğini seçebilirsiniz 😊1756760478755.jpg
0 Likes