Original topic:

Galerime whatsapp'taki kameradan çekip attığım fotoğraflar geliyor.

(Topic created on: 03-14-2026 09:15 PM)
141 Views
MKG7
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery

whatsapp'taki kameradan çektiğim görüntüler galerime geliyor. halbuki whatsapp'tanWhatsapp'taki kameradan çektiğim görüntüler galerime geliyor. Halbuki whatsapp'tan fotoğrafları, galeride görüntüde özelliği kapalı. Lütfen bana yardımcı olun. Bana atılan fotoğrafları görmüyorum galerimde bu sorun yok ancak benim WhatsApp ın kamerasından çekerek herhangi bir kişiye attığım görseller galerime geliyor.

image

5 Comments
MKG7
Active Level 3
Galaxy Gallery
Çözüm olarak bunu yazmışlar ancak ben artık samsungdaki en basit şeyleri halletmek için bile 3. Bir uygulama yüklemekten bıktım çok kalitesiz hissettiriyor.1773516569885.jpg
0 Likes
MKG7
Active Level 3
Galaxy Gallery
Bunun bir ayarı olmalı bu kadar yazılımcı gibi uğraşmamalı
0 Likes
Galaxy Gallery
Whatsapptaki kamera ile normal telefondaki kamera uygulaması aynıdır aslında. whatsapptan çekilenler "whatsapp images" adlı f a r k lı bir klasör içinde toplanır medya görünürlüğünün açık veya kapalı olması bu durumu etkilemez.Çözümü nedir veya varmıdır bende bilmiyorum maalesef.
0 Likes
MKG7
Active Level 3
Galaxy Gallery
Aynı kamera olduğunu sanmıyorum daha kötü çekiyor normal kameraya göre ayrıca galeriye de ters çevirip kaydediyor
0 Likes
Galaxy Gallery
Whatsapptakide, normal telefondakide telefonun kamerasını kullanıyor yani ikiside aynı gibi birseh telefondakinin tek amacı sadece fotograf video cekmek icin oldugu icin whatsapptakine gore tabikide daha kaliteli olucaktır