Original topic:

Galaxy Note3 ile çekildi 👌

(Topic created on: 07-01-2021 12:57 AM)
488 Views
ÖmerS24U
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

20 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Efsanelerden 🙂
4rmy
Active Level 6
Galaxy Gallery
Baya iyi çekmiş usta 😀
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Evet resme basıp zincirleri falan yakınlaştır pek bulanık olmuyor net çekiyor gerçekten Samsung'un eski cihazlarında planlı eskitme yoktu sanırım çünkü en son sürüme güncelledim ve hala iyi çekiyordu 😀
Resme basınca daha net geldi bana 😀
Çok seviyordum telefonu ama düştüm ve çarptım ekran mürekkebi sızmaya başladı, başta açılmadı sonra ekranı biraz çıkartmayı denedim yukarı yani içini açmayı o sırada ekran geldi. Ama çizgi çıkmıştı ve mürekkebi yayılmaya başladı. Akşama doğru gittikçe daha çok yayıldı ve sabah kalktığımda simsiyahtı.
4rmy
Active Level 6
Galaxy Gallery
Nazar 😔
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Evet zaten işlemci de arızalanmıştı ve bozulmadan birkaç gün önce batarya şişmişti 😔 nazarın böylesi görülmedi 😔😔😅😅😅 anakart birkaç ay önce arızalanmıştı şarj çok hızlı bitiyordu şarja takmaktan batarya şişmeye başlamıştı en sonunda baya şişmişti ve yere düşünce şarj girişi tarafını yere çarptım bu seferde ekran gitti 😔😔😅😅 bari ekran sağlam olsaydı batarya alıp birkaç ay daha kullanırdım İnternette 70-100 lira 😀. Ama ekran 300-400 den başlıyor en düşük, bir tamirciye sordum adam 1200 dedi sanki Note20 ekranı 😤.
4rmy
Active Level 6
Galaxy Gallery
Aga bee o telefon neler yaşamış. Şimdi ne kullanıyorsun 😀
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Şuan Galaxy M11 kullanıyorum, ismimde ki M115F model numarası 😀
4rmy
Active Level 6
Galaxy Gallery
Amiral gemisinden giriş seviyesi modelle düşmek koymuş olmayı 😀