cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro

(Topic created on: 04-02-2023 04:22 PM)
625 Views
GkNU
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

Merhaba,

Galaxy Buds 2 Pro kulaklığımın başlığını temizlemek için çıkartıp taktım ancak iç kısımdaki koruma ağı yırtıldı. Yedek başlıkları kullanmak istemiyorum küçük ve büyük boyları. Benim kullanmakta olduğum orta boy kulağıma uyduğu için orta boy olan başlığa ihtiyacım var. Koruyucu ağ kısmı olmadan kullanırsam bozulur diye düşündüğüm için kulaklığımı kullanmıyorum. Yetkili servis ve resmi satış mağazalarına da sordum başlıkları ancak başlıkları bulamazsınız dediler. Yetkili servise sorduğumda temiz tutarsanız bozulmaz dediler. Resmi satış mağazasında danıştığımda birşey olmaz dediler. Bu şekilde kullanırsam bozulur mu? İkilemde kaldım. Ayrıca fotoğrafta bahsetmiş olduğum durumu görebilirsiniz. Birde Buds 2 başlıkları Buds 2 Pro ya uyar mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

14 Comments
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Aynen satılmıyor hiçbir yerde, ayrıca o kadar kalitesiz ki takmak çıkarmak çok zor sırf temizlemek istedim nereden bilebilirdim yırtılacağını. Ayrıca ben daha martta aldım sol kulaklıkta cızırtı sorunu, sol kulaklıkta mikrofon bozulması, her iki kulaklıkta bağlantı kopmalarından dolayı servise verdim. Maalesef iki kulaklıkta değişti kullanıcı hatasıda yoktu. 3.5 Jack girişi kalkmasaydıda bu kadar ücret ödemeseydim. Umarım değişimden gelen kulaklıklarda bozulmaz, o kadar para verdim sıfır ürün aldım değişim oldu emin değilim ama sıfır kulaklık değil eğer yanlış bilmiyorsam. Şarj kutusu benim kutusundan çıkan. Maalesef hiç memnun değilim. Daha korkudan test bile edemiyorum yine bir hata ile karşılaşırsam diye. Ayrıca koruma ağını almayın çünkü garanti dışı kalma ihtimali var yapışkanlı olduğu için iç hoparlörü tıkama durumu olabilir.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy Gallery
Valla hocam ben ses kalitesinden ve anc den çok memnunum ama bu üç silikom olayı gerçekten de çok sinir bozucu . Neyse ben bir arayacam yarın servisi belki artii satılıyordur
0 Likes
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Demek ki bana bozuk olanı denk geldi. Umarım değişimden gelenler bozulmazda rahatça kullanırım. Umarım bulursunuz. Ben bulamadım hem serviste hemde satış mağazalarında.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy Gallery
Umarım hocam 🥲
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Tekrar yorum atıyorum çünkü Haziran ayında değişim yapılan kulaklıklarda da sorun var. Geçen haftadan beri ortam sesi açıkken devamlı tıslama, cızırtı sorunu var özellikle bu ses sol kulaklıkta, sağ kulaklıkta daha az oluyor. Bazen tam tıs sesi geçiyor 3 veya 5 saniye sonra yeniden başlıyor. Sıfırlama yaptım, temizliğini yaptım halen sorun devam etmekte. Büyük ihtimal tekrar servise götüreceğim. Ayrıca bu kulaklıkların koruma ağı yırtılmadı ancak servise yine sordum satılıyor yedek başlık dedim satışının bulunmadığını tekrar söylediler. Yine 3 ay gibi bir süre sonra yine bir sorun çıktı bunu anlayamadım.
0 Likes