cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro

(Topic created on: 04-02-2023 04:22 PM)
624 Views
GkNU
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

Merhaba,

Galaxy Buds 2 Pro kulaklığımın başlığını temizlemek için çıkartıp taktım ancak iç kısımdaki koruma ağı yırtıldı. Yedek başlıkları kullanmak istemiyorum küçük ve büyük boyları. Benim kullanmakta olduğum orta boy kulağıma uyduğu için orta boy olan başlığa ihtiyacım var. Koruyucu ağ kısmı olmadan kullanırsam bozulur diye düşündüğüm için kulaklığımı kullanmıyorum. Yetkili servis ve resmi satış mağazalarına da sordum başlıkları ancak başlıkları bulamazsınız dediler. Yetkili servise sorduğumda temiz tutarsanız bozulmaz dediler. Resmi satış mağazasında danıştığımda birşey olmaz dediler. Bu şekilde kullanırsam bozulur mu? İkilemde kaldım. Ayrıca fotoğrafta bahsetmiş olduğum durumu görebilirsiniz. Birde Buds 2 başlıkları Buds 2 Pro ya uyar mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

14 Comments
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Yorumunuz için teşekkür ederim, zaten benim hatam onu kabul ediyorum. Ayrıca teknik servislerde veya yetkili satış mağazalarında satılsaydı iyi olurdu.
0 Likes
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Bende yabancı bir siteden buds 2 için kulaklık başlığı istemek zorunda kaldım. Ama yine de mutluyum tesellim kulaklığım bozuk değil bu bile benim için çok sevindirici birde kulaklığımı kaybetsem veya kırılsa sonuç olarak çalışıyor.

Tekrar yorumlarınız için teşekkürler.
ygtknca
Active Level 8
Galaxy Gallery
Buds2 proyu önerir miisn dostum.dolby atmos ve 360 derece ses deneyimi nasıl
0 Likes
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Ben memnunum. 360 dereceyi ben kendi adıma beğenmedim. Ama Dolby Atmos' u beğendim. Benim için Bass önemli ve net anlaşılır ses o konuda da memnunum. Ama sizin ne istediğinizi bilmediğim için kendi adıma yazıyorum ben memnunum.

ÖNEMLİ EĞER ALIRSANIZ BEN YAŞADIM SİZ YAŞAMAYIN BAŞLIKLARI ÇOK DİKKATLİ KULLANIN ÇABUK YIRTILIYOR BEN DAHA ALALI 23 GÜN OLDU GEÇEN HAFTADAN BERİ KULLANAMIYORUM YIRTIK OLDUĞU İÇİN KORUMA AĞI.
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy Gallery
Şu an jbl230 nc kullanıyorum değer mi geçmeye benim için mikrofon performansı çok önemli dğeil ses önemli dolby atmos desteği beni etkiliyor budsda
0 Likes
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Ben kullandığınız cihazın özelliklerini bilmiyorum. Ama şöyle söyleyeyim ses seviyesi en kısıkta kapalı ortamda neredeyse kablolu kulaklık kadar, ama halen kablolu kulaklık kadar iyi değil. Kullandığım kulaklığım halen bir kablolu kulaklık kadar bana göre istediğim seviye de değil. Tiz seviyesi çok fazla değil çünkü tiz sesi hiç sevmiyorum dengeli o bakımdan, bass yine bir kablolu kulaklık gibi yeterli değil düşük kalıyor ekolayzır vs... programlarında ayarlamama rağmen. Telefon görüşmesi hiç yapmadım. 360 derece ses özelliğini beğenmedim çünkü kafamı sağ, sola, yukarı, aşağı veya baktığım yöne doğru çevirdiğimde 360 derecenin özelliği olan harekete duyarlılığa bağlı sesin seviyesi artıp azalması ve sesin uzaklaşıp yakınlaşması benim sesten aldığım netliği bozduğu için beğenmedim. Gürültü engelleme özelliği açık olduğunda dışarıdaki sesleri az da olsa duydum o özelliği kapadım o yüzden. Konuşma sesini algıladığı zaman da müziği kısıp konuştuğun kişilerle veya ortamda müzik geri plana atıyor o özelliği beğendim. Kısacası ben 2 tane type-c kulaklık aldım 1 tanesi type-c çevirici ve 3.5mm jack girişi olan orjinal Samsung kulaklık ve Samsung AKG Type-c kulaklık 2 side orjinal halen bu iki kulaklık kadar bana göre hiç bir kablosuz kulaklık benim istediğim gibi değil. Çok uzun oldu ama bilgilendirmek istedim, ayrıca bunlar sadece benim düşüncelerim herkezin istediği ve aradığı farklıdır.
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Yorumumu güncelliyorum çünkü

Daha ben alalı mart ayı geçen hafta birden sol kulaklıkta fazlası ile aşırı bir cızırtı başladı. Sıfırlama yaptım düzelmedi, belli bir süre cihazı şarj kutusunda bıraktım 7 saniyeden çok daha fazla 2 veya 3 saat kadar yine aynı durum. Cızırtı şiddetli olup sonra düzeliyor neyse dedim kullanırım. Bu seferde cihaz tanılama yaptım sol kulaklığın mikrofonu ses hiç kaydetmedi. Yumuşak bir diş fırçası ile bastırmadan arada bir temizlediğim halde düzelmedi. Bu yetmedi bağlantı kopmaları, sesi kulaklık yerine yine telefonun kendi hoparlöründen vermeye başladı, ortam sesi çalışmamaya başladı, aktif gürültü önlemede çalışmadı. Ben daha 3 ay olmuş kullanmaya başlayalı o kadar param çöpe gitti. Servis her iki kulaklığıda kullanıcı hatası olmadığı için değiştirdi ama ürünler sıfır mı yoksa hazırda bulunan açılmamış mı bilemiyorum yanlış bilgi vermek istemem. En büyük sorun bu toplamda beşinci kulaklığım 1 tane type-c çevirici, 3.5 Jack kulaklık, type-c kulaklık, bir tane başka bir markanın kablosuz kulaklığı, buds2 pro da sonuncu. Type-c çevirici, 3.5 Jack kulaklık, type-c kulaklıkta resmi orijinal samsung markasının. Bu kadar sırf 3.5 Jack girişi kalkmasından dolayı param çöpe gitti telefonumdan memnunum ama alt tarafı bir kulaklık için bu kadar masraf edip yararlanamayıp sıkıntı biraz beni üzdü, soğuttu.
0 Likes
GkNU
Active Level 6
Galaxy Gallery
Herkese tekrar merhaba bu koruma ağı yabancı bir alışveriş sitesinde satılmakta benim gibi ihtiyacı olanları bilgilendirmek istedim.1024440653557312974_1000016470_1680604059.jpg681102795-357122939_1000016471_1680604137.jpg
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy Gallery
Merhabalar benzer bir hatayı ben de yaptım ama ben direkt silikonu yırttım. Serviste ucu satılmıyor mi demek ? Nereden alacam peki ben üç silikonu ? Bu ne saçma bir şey , insanlar bu uçları kaybedebilir . Bunların yedeklerini bulundurman lazım senin . Ayrıca silikonları çıkarması ve takması o kadar zor ki bir gün yirtilacagi çok belliydi