cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A34 ve S23 fe yıldızlar ve orion nebulası çekimi

(Topic created on: 03-24-2024 10:25 PM)
308 Views
190710
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery

image
Bu Galaxy A34 5G ile çekilmiştir

image
Bu s23 Fe ile çekilmiştir 

image
Buda S23 Fe ile çekilen Fotoğrafın düzenlenmiş hali

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bunlar ana kameradan mi yoksa bir uygulama ile mi çekildi
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy Gallery
Ana kameradan pro mod ayarıyla çekildi S23 Fe kamerası daha iyi ama biraz parladı düzenleme yapmıştım ama doğal haliyle atmak istedim
elexive2
Active Level 8
Galaxy Gallery
şehir ışıkları onlar nebula değil. karanlıkta doğada daha güzel şeyler çekebilirsin
190710
Active Level 10
Galaxy Gallery
Kardeşim sen orion nebulasının ney olduğunu neyden oluştuğunu nasıl bir şekil oluşturduğunu orion kemerini 3 yıldızın tam ortasında olduğunu bilmiyorsan bence sus kaç defa diyorum bilen kişiler cevaplasın diye daha önce de dürbünle orion nebulası gözükmez diyen biri vardı bugün akşam da şehir ışıklarından uzak yere gidip S23 Fe ile çekim yaptım istersen bakabilirsin ama members görüntüyü çok bozduğu içn orion nebulası belli olmuyor YouTube girip araştırabilirsin orion nebulasının çekim ayarları var bunları bilmen gerekir yıllardır uzayla ilgileniyorum senin bilginle benim bilgim bir değil şehir ışıkları olduğunu bende biliyorum hele bir bak bakalım orda şehir ışığından başka neler var ilk önce orion nebulasının telefonla çekilen görüntülerine bir bak internetten ne renkte olur hangi şekli oluşturur ondan sonra gel yorumunu yap
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy Gallery

hiçbir ayar yapmadan göğü çektim al bende de var aynı fotoğraf paylaşıyorum altta 😂1711316435218.jpg

Woozi
Active Level 8
Galaxy Gallery
Pro mod ayarları ne acaba bende s21 fe ile denicem
0 Likes