Original topic:

💐 GAŁAXY A54 5G - 📸 ⛰️

(Topic created on: 09-22-2024 03:04 PM)
511 Views
DENỊZ
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

————

Her Şey Nasıl da Çabucak Yitip Gidiyor, Bir Yandan Evrenin İçerisinde İnsanların Bedenleri, Diğer Yandan İse Ebediyette Onların Anıları.

- Alexandre Dumas -
image
🛤🌤
image
💮🌿
image
🌼🌱
————

- 𝙂𝘼Ł𝘼𝙓𝙔 -
19 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Farkettigim kadarıyla Son attığım bu Gönderi ile beraber 3 Gönderide Fotoğraflar daha Karanlık Çıkmakta Normalde çok daha aydınlık arkadaşlar kareler. 😊 Özellikle gün batımı çekimim çok karanlık çıkmıştır.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy Gallery
O tonları vermeniz mükemmel, pro modundan ev seçeneğinden iso kontrolü yaparak da bunu yapabiliyoruz biliyorsunuz, muhakkak bu kadar güzel fotoğraflar çektiğinize göre siz de konuya çok bilinçli yaklaşıyorsunuz tartışılmaz.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Sağol abim, 😊
Ya Profesyonel demeyelimde Fotoğraf ve bunların Teknolojisini seven biriyim Yıllardır çekim yapıyorum tabikide herks Yapmakta, Pro Mod Ayarlarını kendim öğrendim ve geliştirdim Genel olarak Aslında Fotoğraf Ortamına uyan çok güzel kareler Çıkmakta, Bazı Çekimleride Lightroom Ve Snapseed Aynı Zamanda Galaxy Enhance X İle düzenlemekteyim.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Light room uygulamasında kullandığınız modlar ücretli mi ben yazılımı indirdim play Store'dan ama ücretli olabilir diye giriş yapmadım.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Ücretsiz abim. 😊 Bi ara Pro kullanıyordum şu zamanlar gerek görmüyorum artık.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Gün batımı çekimi mi tekrar elden geçirdim mesela abim. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Eline sağlık kardeşim 👍😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Sağol kardeşim. 😊