cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📷 》En iyi kamera hangisi 🤔

(Topic created on: a month ago)
96 Views
kereewm
Expert Level 2
Options
Galaxy Gallery
Karar sizin… 

image
İPhone 15 Pro Max

image
Pura 70 Ultra 

image
Pixel 9 Pro

8 Comments
Galaxy Gallery
Pura > pixel > 🍎
kereewm
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Katılıyorum 👏. Samsung ta ekleyecektim ama testlerde bulamadım bir de samsung u bulmaya çalışayım
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Pura> âpple > pixel
GLX120
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Huawei > apple > google
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy Gallery
Huawei hiç konuşulmasa da kamera ve inovasyon konusunda bzim markalardan çok çok önde. Bizim marka 4 senedir aynı lensi kullanırken bu ay çift periskop lensli ilk telefonu çıkardılar. Dehşet kamerası var
kereewm
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Modernitenin kölesi olmuşuz aslında. Ya samsung ya âpple. Halbuki gerçekten dediğiniz gibi önü açık olan ve gelişimi çok güzel ilerleyen markaları kısıtlıyorlar. Huawei markası bomba gibi geliyordu. Lakin google hemen boykott koydu ve kendi sistemini Huawei platformlarından çekti. Huawei ise hemen yeni bir işletim sistemi geliştirdi. Gayet te iyi devam ediyor. Ama işte. Çin markaları nedense hiçbir zaman güven vermiyor. Sanırım yine Samsung âpple ikilisinden devam .d
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Galaxy Gallery
Çin markaları çin de yaşasaydık hem Apple'dan hem Samsung'tan çok güven veriyor olurdu. İçinde Google ve düzgün bir işlemci olsa S23 yerine 5k daha koyar kesinlikle Pura 70 alırdım. Kenarlarının yassı oluşu, cihazın kendini belli edişi ve kamerası çok hoş.
kereewm
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Gerçekten köşelerinin oval, ekranının kavisli, kendine has kamera tasarımı, hareketli merceğe sahip kamera... yazılım olarak bu arada içerisinde oneui7 olsa kesin almıştım 😂