cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

(ETKİLEŞİM) SEN DE ANLAMI OLAN BIR RESIM GÖNDER ANISINI YAZ 😇😇

(Topic created on: 02-17-2024 05:01 PM)
238 Views
_SSalim
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery
Selamlar Herkese ,

Hepimizin bazı resimlerde anısı vardır;
 durgun olduğu , yalniz kalıp bir sahil kenarinda kendini dinlerken çektiği bir resim, ya da çok mutlu olduğunda ki çektiği bir resim ....

Hadi bakalım gönder senin için anısı olan resimi anisiyla birlikte bakalım ne hikayeler çıkacak...

image

Benim için bu resim mesela ; 

Hayatımda ki insanla bir araya gelip zaman geçirdiğim çok güzel günün ardından el ele göz göze bakarak yaptığımız vapur keyfi ...
Her resim anlamlıdır öylesine çekilmez zaten o yüzden resimler görseller bazen bizi daha cok yansıtır ...

Peki senin anın nedir ? 
7 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Anlatmaya gerek yok bence.IMG-20220715-WA0012_1000013316_1707568906.jpg
_SSalim
Active Level 8
Galaxy Gallery
Kesinlikle yeterli zaten 🇹🇷🤘
Galaxy Gallery
Auuuuu 🐺 🇹🇷
Ne mutlu Türküm diyene! -Gâzi Mustafa Kemal ATATÜRK
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Öncelikle gayet güzel bir etkileşim konusu olmuş, teşekkürler. Ortaya güzel şeyler çıkacağından eminim 😊
Bu benim lise zamanlarımda çektiğim bir fotoğraf. Burası okulumun yakınındaki bir yer. Bursa'lı olan arkadaşlar burayı bilir muhtemelen. Bu resim bana lise arkadaşlarımla beraber olduğum zamanları ve o güzel anıları hatırlatıyor. Şuan üniversite için Bilecik'teyim. Özlüyorum o günleri 🥲20221124_162535_20964_1669296339.jpg
_SSalim
Active Level 8
Galaxy Gallery
Güzelmiş :)) teşekkür ediyorum ayrıca konu için:)) lise anıları güzeldir unutulmaz lise gibi hiç bir ortam olmaz lise daha güzel 😇😇
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim, evet öyle gerçekten 😊
_SSalim
Active Level 8
Galaxy Gallery
Kesinlikle :))