Original topic:

Bu duvar kağıdını arıyorum

(Topic created on: 05-19-2023 05:14 PM)
491 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Gallery

image

Stokie üzerinden bulmuştum bir markanın duvar kağıdıydı ama hangi telefon olduğunj bulamıyorum 
12 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Google'da Görsel + "Wallpaper" yazı arama yaptım ama bulamadım. Bana benzerlerini gösterdi. Genel olarak Vivo'nun duvar kağıtları bu duvar kağıdına benziyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Aklımda 4 tane var
Honor
Oppo
Huawei
Vivo
0 Likes
Galaxy Gallery
Honor olabilie vivo da hic rastlamadim
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Honor 70 de olabilir dedim ama tık yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bende tarattığımda bulamadım
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Görseli PDF olarak kaydedip Microsoft Edge'den açtıktan sonra kenar çubuğundaki Bing Chat'ten PDF'i betimlemesini sonra aynı betimlemeyi kullanarak resim çizmesini isteyebilirsiniz. Veya eğer destekliyorsa direkt olarak PDF'deki resmi kaynak olarak vererek tekrar çizdirebilirsiniz. Böylece aynı duvar kağıdını veya benzerini yüksek detaylı bir şekilde edinebilirsiniz. Eğer alakasız sonuçlar veriyorsa Bing Chat Görsel Oluşturucu'yu değil de DALL-E'yi kullanabilirsiniz. İkisi de aynı altyapıyı kullanıyor, ancak Bing Chat Görsel Oluşturcu'da düzeltmeler bulunuyor. İkisinden de aynı şeyi isteyince mesela "köpek", Bing Chat Görsel Oluşturcu daha iyi sonuç veriyor, çünkü orada sizin bilemediğiniz 1-2 paragraf daha betimleme yapılıyor. Ama siz 5 paragraf yani yeterince betimleme verirseniz DALL-E daha iyi performans gösterir. Çünkü onda herhangi bir düzenleme yok. Paragrafta yazana daha yakın sonuçlar verir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Derdim o duvar kağıdını yapmak değil.
O duvar kağıdının hangi telefonda olduğunu bulmak.
Psikopat olabilirim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Hee… O zaman boşuna yazdım o kadar şeyi. 😅 O kadar psikopatsanız Honor Oppo Huawei Vivo tüm modellerini öğrenirsiniz teker teker aratıp bulabilirsiniz. Ya da GPT'nin kişisel kullanım için sudan ucuz API'ını satın alıp bir miktar programlama bilgisi ile direkt yapay zekaya aratabilirsiniz.🧠
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Chat gpt bakayım bir bir kere duydum ne işe yaradığını bilmiyorum