cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Başarıya ulaşmak için çalışmak lazım ⚡💻

(Topic created on: 12-22-2023 09:08 PM)
234 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

52 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Android studio programlama üzerine mi çalışma verda 😄
Galaxy Gallery
Hayır daha Java'ya geçmedim C# öğreniyorum. C#'ı öğrenebilirsem Java'ya geçeceğim inşallah. 😅 (Sanırım Android studio javayla çalışıyor)
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Senin adına sevindim mutlu oldum.insallah kendini yazılım alanında geliştirirsin
Galaxy Gallery
İnşallah , çok istiyorum yazılımda gelişmeyi. (:
geceisigi
Active Level 7
Galaxy Gallery
banada ögretsene :)
Galaxy Gallery
Kendim öğrenebilirsem öğretebilirim sana da, daha çok başındayım kodlamanın temellerini öğreniyorum. Çok zor değil ama basit de değil kesinlikle. Ama eğlenceli (:
Galaxy Gallery

Amacın android geliştirmekse xamarin.android uygulamaları yapabilirsin cross platform uygulamalarda dotnet maui zaten android studioyla benzer ama xamarinde compose yok layoutları xml le geleneksel yolla yapabiliyorsun. bende dotnet öğreniyorum asıl hedefim asp.net

Galaxy Gallery
Web oyun Android ios falan daha karar veremedim kodlamayı sağ salim öğrenebilirsem vereceğim kararımı. Ama oyun web sitesi falan dikkatimi çekiyor dürüst olmak gerekirse.
Galaxy Gallery

Yazılımda ingilizce anlamak çok önemli, tavsiyem visual studioyu ingilizce kullanmandır. İleride alacağın kod hatalarını ingilizce alman o hatanın nedenini ve çözümünü internette bulmanı 100 kat kolaylaştıracaktır. Bir de microsoftun kendi dotnet ve c# belgeleri çok başarılı, oradan öğrenmen çok daha iyi olacaktır, benim fikrim ücretli kursların gereksiz olduğu. Üçüncü tavsiyem github hesabı açman, küçük büyük tüm projelerini orada paylaş, büyük şirketler artık üniversite diplomasından çok yaptığın projelere bakıyor. başarı her daim seninle olsun knk 👍🚀