cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Apple İntelligence vs Galaxy AI

(Topic created on: 02-07-2025 09:37 PM)
306 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

İki cihazdan tabelanın kaldırılması isteniyor:

image

Sonuç
image

16 Comments
flopos
Active Level 6
Galaxy Gallery
Galaxy ai gerçekten çok iyi samsung yapay zekada baya ilerledi
Galaxy Gallery
Evet baya iyi .Apple da bir okadar kötü
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy Gallery
Yapay zeka konusunda gerçekten çok eksiği var Apple'ın ama bu direkt cihazın kötü olduğu anlamına gelmiyor ki arkadaşlar. Ben her iki firmanın da birinini tamamlar olduğu görüşünü savunuyorum. Kimi ön kamerada iyi, kimi yapay zekada, kimi videoda iyi, kimi fotoğrafta, zoom da vs...
Daha sayamayacağım kadar çok birbirinden farklı ve üstün olduğu alanlar var her iki firmanın. Samsung > Apple, Apple > Samsung tarzı saçma sapan, ergence kıyaslamalar kadar saçma birşey yoktur. Her insan ihtiyacını karşılayabilecek bir cihaz alır. Lafın özü şu ki her iki firmada Artıları ve Eksileri ile birbirlerini tamamlıyor. Diğer tüm firmalar içinde geçerli.
Sevgilerimle.
0 Likes
Galaxy Gallery
Ai dan bahsetmiştim. Apple kalitesine yakışmayacak kadar kötü olduğunu kastettim
0 Likes
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy Gallery
Aynen, bu yönden kesinlikle hak veriyorum.
D_n_z
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Galaxy ai çok daha iyi
Galaxy Gallery
Karşılaştırmak söz konusu değil apple kayda değecek bir işlem yapmamiş
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Çok daha iyi değil çok çok önde Samsung eksi yani apple gibi pişirip pişirip sensör boyutunun iylestirmemesi haporler kalitesini iylestirmememis olması bence
0 Likes
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy Gallery
Galaxy ai şuan diğer tüm markalardan iyi konumda evet ama bu fotoğraf yalan bu kadar düzgün kusursuz yapmıyor geliştirilmesi gerek
0 Likes