cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Adıyaman püsüsü uykusu gelmiş 😊 s24 3x portre

(Topic created on: 7 hours ago)
86 Views
VyslDg
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

image

14 Comments
thracianS24fe
Active Level 8
Galaxy Gallery
Harika çekim hocam 👏
VyslDg
Active Level 4
Galaxy Gallery
Teşekkürler 🙏
MustafaS24
Active Level 2
Galaxy Gallery
Kamera modunda hiç ısınma oluyor mu bende s24 plus var sadece kamerayı açınca ısınıyor AR alanı diye bir bölümü var orayı kullandın mı hiç
0 Likes
VyslDg
Active Level 4
Galaxy Gallery
Valla hocam ben çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ar alanı kullanmadım ısınma da yaşamadım
MustafaS24
Active Level 2
Galaxy Gallery
Ar alanını kullanıp deneme yapabilir misiniz 🙏 özellikle o bölümü kullanırken ısınma daha fazla oluyor siz ne zamandır kullanıyorsunuz ilk kullanımda bile ısınma olmadı mı 11 kasımda aldım bir sorun var mı yok mu bilmiyorum işlemcinin kamerada daha yoğun güç harcadığı için ısınma olabilir diye düşündüm ama diğer kullanıcılar hiç ısınma olmadığını söylüyor aldığım yere götürmedi miyim bilmiyorum sıfır kapalı kutu olarak aldım bir teknoloji mağazasından
0 Likes
VyslDg
Active Level 4
Galaxy Gallery
Ben temmuzdan beri kullanıyorum yazın biraz ısınması normal ama bu mevsimde çok ısınmaz zaten bir de telefon daha yeni alınmış 1 ay içinde optimize olur daha verimli kullanırsınız
0 Likes
MustafaS24
Active Level 2
Galaxy Gallery
Fotoğraf ve video çekmesem bile kamera video özelliklerini incelerken ısınma yapıyor kamerayı kapatınca hemen telefon soğuyor oyun oynamıyorum başka hiçbir kullanımda ısınmıyor sadece kamerayı açınca ısınıyor işlemcinin çalışma prensibi mi zamanla bu ısınma geçer mi bilmiyorum sadece kamera modunda ısınması beni düşündürüyor acaba cihazda sorun mu var diye düşündürüyor
0 Likes
MustafaS24
Active Level 2
Galaxy Gallery
Birde sözlü çeviride mikrofonu nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz cihazda daha yeniyim Türkçe dil paketini indirdim mikrofona erişime izin verdim ama sadece sözlü çeviride mikrofon açılmıyor neyi eksik yapıyorum
0 Likes
VyslDg
Active Level 4
Galaxy Gallery
Bununla ilgili bilgim yok ben direkt kullandım mikrofon çalışıyor ilk defa Samsung kullanıyorsanız müşteri hizmetleri nden teknik yardım alabilirsiniz her konuda
0 Likes