cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 S23 FE

(Topic created on: 01-06-2025 10:24 PM)
236 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Gallery
Merhaba arkadaşlar bugün A54 S23 FE karşılaştırma yaptım sizce hangisi daha iyi çekmiş? Bu arada benim değil bir başkasının ama nerede ise A54 S23 FE bir f.arkı yok bire bir aynı önceden çok merak ediyordum HDR10+ u HDR10+ video çektim çok kötü yüzüm pembe gibi duruyor normal ön kamera 12 mp var ama arka kamera 50 mp yok sadece 12 mp var yapay zeka galaxy al denedim bir işe yaramıyor S23 FE yi beğenmedim ön kamerası arka kamerası berbat bir kaç kişi forumda bu konu açmıştı gerçekten S23 FE kamerası berbat güncelleme ile bozdular
image
A54

image
S23 FE

12 Comments
s24fe
Active Level 10
Galaxy Gallery
Ben S23 ailesinin kamerasını hiç beğenmiyorum.
S23U bile çok soluk çekiyor.S24FE'm ile kıyaslıyorum kesinlikle s24fe daha güzel canlı ve parlak alanlar daha net....
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Ben izin aldım A54 ile S23 FE karşılaştırma yapmak istedim ama S23 FE kamerası çok kötü çekiyor birde HDR10+ video denedim pembe çıkıyor yüzüm normal ön kamera arka kamera berbat yapay zeka yı denedim annemi sildim iyi çalışmıyor
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy Gallery
Çalışıyor Bir Tane Örnek Gördüm Kusursuza Yakın Silmiş
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
One ui 6.1.1 boş bir güncelleme idi zaten
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
S23 FE de soluk çekiyor test ettim denedim çektiğim fotoğrafı gördüğünüz gibi
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy Gallery
iPhone 15 Pro Max İle Kafa Kafaya Fotoğraflar Çekiyor S23 Ultra Neyini Beğenmiyorsunuz Vay Arkadaş Herkesin Gözü Mü Farklı Görüyor Anlamadım Gitti
s24fe
Active Level 10
Galaxy Gallery
Reis zaten S23Ultra çok kötü çekiyor demedik,yanlızca genel olarak çok soluk.iPhone gibi.
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy Gallery
Samsungda Zaten Renkler Daha Bi Canlı Çıkar Derler Ama Neden Soluk Diyorsunuz Bilemiyorum Belkide Gerçekten Öyledir Ama Öyle Diyorlardı Yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
S23 FE de soluk çekiyor kamerası da berbat hiç beğenmedim birde anlamıyorum 21 bin TL nasıl veriyorlar S23 FE yi kendisi 21 bin TL aldığını söyledi
0 Likes