cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 ve S24+ kamera savaşları

(Topic created on: 04-03-2024 10:40 PM)
75 Views
Captain_ByLord
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

Bazen inandırıcı olmamakla suçlandığım olmuştur.
Bizim insanlarımıza dürüstçe gerçekleri anlatmak biraz sıkıntılı süreç.
Bu tip mevzularda malın değerine göre ben çok para verdim kalitelidir,sen şu markadan daha iyimi biliyorsun o ucuz o **bleep** modunda.
Arkadaşlar,
Bana telefonda ne lazım öncelikse ben onu tercih ediyorum.iste bunlardan biri kameraydı.
Samsung'un bu şaşalı lansmanı bizi büyüledi.
Birde s23fe s23 s23+ s23 ultra sonrası kamera beklentisi bu şaşalı lansmanla iyice tavan yaptı.
Şöyle düşünün,
Bir işe başlamadan maaşının size söylenen fiyattan sonra o fiyatın yarısı kadar olduğunu sözleşmeyi imzaladıkdan sonra ögreniyorsunuz!!! 
Bu bir sahtekarlık ve dolandırıcılıktır!
İşte bundan yola çıkarak,tepkiniz nekadar çok olursa tüketici olarak avantajınız o kadar çok olacak.
Şu anda bir çok kullanıcı her şeye razı gözüküyor.
İsim s24 veya s25 veya her neyse üst seçment bir telefonsa diğer eksikler inandırıcı gelmiyor.
Bu s24 serisi lansmanı da özellikle kamerası üzerinden yapay zeka denen aldatmaca ile lansmanı yapıldı ve bu birilerine göre olağan üstü ama bana segmentine veya konumuna her neyse göre kameralı berbat bir telefon!
Bu arada bazen yorumlar oldukca kırıcı ve hakarete varacak kadar küçük düşürücü oluyor.
Nezaketi elden bırakmamak lazım.
Teşekkür ederim.

15 Comments
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
S24 le yakin zamanda çektim, havanın kalitesi de var,normalde s24 çok dengesiz,ayni fotoğrafı telefonu sabitleyerek çekseydin resimler birbirinden farklı da çıkıyor, A53 de bu sorun vardı ama S24+ çok daha belirgin.iyi bir güncelleme şart.
Ama daha öncede dediğim gibi kamera hariç harika bi telefon
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Her farklı serinin kendine has çekim tarzı var a53 fotoğrafı çok güzel makyajliyor s24 serisi daha doğal çıkarıyor çok belirgin net . S24 serisi bazen anlamsız sarımtırak vs gibi sonuçlar veriyor. Onun dışında kamera olarak bence iyi telefon ama 15bin lik ve 45 binlik 3 kat **bleep** varmi dersen tartışılır. Normalde dolar bazında bu kadar **bleep** yok vergi vs biniyor ondan normal . A serisi nedense gece modunda s serisiyle yarışıyor gibi . S serisinde tek sevmediğim düşük ışık video performansi(iphonea kiyasla)
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Tmm haklısın ama,telefonun konumu itibari ile birde lansmanı da anlatılanlar var.ayrica s23 le aynı sensörü kullanıldığı söyleniyor ki,bir yıl bu kamera nasıl geri gider S23 gibi bir telefonda kullanılan kamera.
Bu işin uzmanı i değilim ama belkide s23 kamera 8 gen 2 ile iyi uyum sağladı ama exsynos 2400 le uyum sagliyamiyor da olabilir.insallah tez zamanda kamera çözülür.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Düzelir bakalim s25 de inşallah woaah denilen bir far .k görürüz
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Ben s27-28 e kadar beklerim gibi 😊
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery