cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 ve S24+ kamera savaşları

(Topic created on: 04-03-2024 09:33 PM)
81 Views
Captain_ByLord
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

Bazen inandırıcı olmamakla suçlandığım olmuştur.
Bizim insanlarımıza dürüstçe gerçekleri anlatmak biraz sıkıntılı süreç.
Bu tip mevzularda malın değerine göre ben çok para verdim kalitelidir,sen şu markadan daha iyimi biliyorsun o ucuz o **bleep** modunda.
Arkadaşlar,
Bana telefonda ne lazım öncelikse ben onu tercih ediyorum.iste bunlardan biri kameraydı.
Samsung'un bu şaşalı lansmanı bizi büyüledi.
Birde s23fe s23 s23+ s23 ultra sonrası kamera beklentisi bu şaşalı lansmanla iyice tavan yaptı.
Şöyle düşünün,
Bir işe başlamadan maaşının size söylenen fiyattan sonra o fiyatın yarısı kadar olduğunu sözleşmeyi imzaladıkdan sonra ögreniyorsunuz!!! 
Bu bir sahtekarlık ve dolandırıcılıktır!
İşte bundan yola çıkarak,tepkiniz nekadar çok olursa tüketici olarak avantajınız o kadar çok olacak.
Şu anda bir çok kullanıcı her şeye razı gözüküyor.
İsim s24 veya s25 veya her neyse üst seçment bir telefonsa diğer eksikler inandırıcı gelmiyor.
Bu s24 serisi lansmanı da özellikle kamerası üzerinden yapay zeka denen aldatmaca ile lansmanı yapıldı ve bu birilerine göre olağan üstü ama bana segmentine veya konumuna her neyse göre kameralı berbat bir telefon!
Bu arada bazen yorumlar oldukca kırıcı ve hakarete varacak kadar küçük düşürücü oluyor.
Nezaketi elden bırakmamak lazım.
Teşekkür ederim.

15 Comments
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy Gallery
S24+ güzel çıkmış bu sefer
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Evet ama diğer telefon A53.
Arada çok büyük **bleep** yok.
Bu lansmanı bu segmente göre berbat.
A53 le çektiğim zamla arada çok da **bleep** var.s24+ ile çektiğimde nemsiz güneşli bir gün.
Bu bile fotoğrafta hissiyatı değiştiriyor.
Bu arada kamera okadar da berbat değil,
A serisinden çok az ir farkla önde ama s serisinin en kötüsü😀
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
A53 64 mp20230920_120800_1000000250_1703950039.jpg1712126634476.jpg
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy Gallery
Hocam bu kadar savasacagina sat 24+ kurtul derim kendinide sinir etmemiş olursun cihaz yeni çok değer kaybına da uğramaz bence elden çıkarın kendinizede bu işkenceyi etmeyin artık derim..
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Satmak kolay, kullandığım cihaz hankkında bilgi paylaşıyorum.bir faydamız olsun yeter,para kazanıp kaybetmek çok da önemli değil aslında!
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Doğrudur ama biri diğerinin 3 de 1 fiyatına.
Zaten 24 kötü demedim.akiyor bataryada yemiyor.o lansmana yakışmayan bir kamera ve sunum var.
Bir telefon üretiyorsun bir yıl zamanın var aynı kamera sistemini kullanıyorsun kardeşim hiçmi hazır olmaz.benim dediğim telefonun konu una göre bu kamera fiyasko.özellikle gece çekimleri
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
7 yıl güncelleme var nasıl olsa 5 sene ye kadar düzeltilir 😂
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Bir senede hazır kamera sisteminin üzerine bisey koyamayan samsung 5 sene de ne olur o da malum
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
İyide burdaki **bleep** yazılımla alakalı gibi ve a53de renkler 1 tık daha canli gibi . Düzenle kısmından keyfine göre ayarlayabilirsin