cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 ay çekimi

(Topic created on: 02-22-2024 05:06 PM)
672 Views
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery

image
Nasıl sizce 🌝

5 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Merhaba, ben de aynı telefonu kullanıyorum, fotoğraf konusunda biraz meraklı olduğum için çekmiş olduğum fotoğrafları ,çekilen ve forum'a gönderilen fotoğrafları da inceliyorum A34'ün kamera sensörü 1/2 inch yani diğer telefonlara göre orta seviye sayılacak bir sensör , bunu telefona koymuş oldukları ois ile telafi ediyorlar,sensör ne kadar küçük olursa, örnek: 1/1.43 gibi! kamera ile çekilen fotoğraflar çok daha iyi olur yakınlaştırınca netlik bozulmaz bu model telefonun kamera tarafından fazla bir şey beklememek lazım ,normalde çekilen görüntü ilk bakışta çok güzel görünüyor gerçekten yaklaştırınca tüm objelerde pikselleşme ve bozulma oluyor kameraya meraklı değilseniz ve fazla üzerinde durmuyorsanız sorun yok ama benim gibi bu konuda çok hassassınız maalesef bu ekonomik şartlarda katlanacaksınız/katlanacağız.
Bu arada kamera ile yapmış olduğunuz çekimleri özellikle gece çekimlerini sabit hareket etmeyecek şekilde tripod kullanarak özellikle gece manzarası fotoğraflarında tavsiye ediyorum, pro modunda ISO:50 değerinde ve kamera hızını da 1/10 ayarlayarak çekerseniz daha güzel resimler alırsınız gündüz ise 48 megapiksel'i tercih etmenizi tavsiye ederim 12 megapiksel ile 48 megapiksel arasında yaklaştırınca bayağı **bleep** olduğunu göreceksiniz başarılarınızın devamını dilerim. hoşça kalın
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Galaxy Gallery
Woowww gerçekten bilgin harika çok teşekkür ederim😊
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Bu yorumumdaki pro mod ile yapılan çekimlerde kamera hızını 1/10 diye belirtmiştim yanlışlıktan dolayı özür dilerim 😔 doğrusu "10 sn" olacaktı.
Saygılarımla.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Daha önce forum'a göndermiş olduğum pro modunda çekilmiş olan gece fotoğrafımı da inceleyebilirsiniz.20240220_191720_1000001201_1708462635.jpg
cengiza04s
Active Level 8
Galaxy Gallery
Güzel bit fotoğraf ve başarılı 👍
0 Likes