cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A10S

(Topic created on: 06-04-2020 08:48 PM)
400 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

A10S ile Muhabbet Kuşu Kamera Çekimi. Çok tatlılar. 😊 :)) Mavisi Dışı,Yeşil i Erkek. :)) Ilk defa Gallery de bir şey paylaşmış oldum. :)

image

image

image

21 Comments
alyx
Active Level 9
Galaxy Gallery
Bundan yıllar önce özenle eğittiğim muhabbet kuşum vardı. Bir insanla konuşurmuşcasına onunla konuşabiliyordun. Görüp görebileceğin en akıllı kuş olabilirdi. Ne yazık ki satmak durumunda kaldım. Sen sakın öyle bir hata yapma.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy Gallery
abim aldı bayadır bizleler ele geliyorlar seviyorsun ögretiyorsun dinliyorlar felan. Bizim bir tane vardı baya baya önceden konuşmak üzere idi kapı acıktı dayım gelmişti çıkarttı kuşu kapı da açık olunca kaçmıştı, çok üzülmüştük, konuşmak üzere idi. Insanın ne olacağı belli olmayınca ister istemez satıyor, umarım daha iyidir durumun. Rabbim kimseyi yoklukla yaşatmasın. (ÂMİN)
0 Likes
yuksellslak
Active Level 10
Galaxy Gallery
Güzel kanarya
0 Likes
alyx
Active Level 9
Galaxy Gallery
Muhabbet kuşu bunlar
Azzuro
Active Level 5
Galaxy Gallery
maşAllah çok güzeller 20 yıl önce benimde vardı bi sürü yavruları olmuştu onları hatırladım
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Aynen güzeller yaa insan mutlu oluyor eline geliyor felan. :)
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Gallery
ah benimde bu muhabbet kuslarina cok benzeyen kusum vardi
oda mavi bir muhabbet kusuydu
adı buluttu
onu çok özleyeceğim
bir gün hava almasi icin terasıma koymustum ve 2dk asaği inip gelmistim
terasa yemiden geldigimde orda bir kedi ve yere düsmüs ve kalp krizinden korkudan ölen yavru canım kusum
seni özleyeceğim bulut
hosçakal😪
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy Gallery
aaaa :( :( gerçekten üzüldüm, korkudan öldü desene. İnsan üzülüyor yaa birde hayvan olunca daha çok üzülüyor beslemek emek verince felan. :( :(
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Gallery
evet ben o gün depresyone girdim resmen baya üzlüldüm
ve hala özlüyorum biricik kusumu kedilerimi ve su kaplumbağlarimi
ben hayvan sever bir insanim ve bir çok hayvan besledim
bunlardan ilki su kaplumbagasi sonra ikiz kedim vardi ve malesef tanidik birine vermek zorunda kaldik kediler yazin sıcakta bizim buranin sicagiyla basa çikamaz diye eziyet omlasın diye sonra muhabbet kusum vardi