XdaDevelopers
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-22-2023 07:26 PM (Last edited 10-22-2023 07:52 PM by Yeşilırmak ) in
Galaxy Gallery
3 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-22-2023 07:51 PM (Last edited 10-22-2023 07:52 PM ) in
Galaxy Gallery
Harika 😍 😍
Birzaman drone sevdası bendede vardı da aldım en amatör olanından kullanmasını öğreneyim diye arkadaş bir uçurdum pir uctu gidiş o gidiş 🤣 🤣yerde zaten kaybolmasına müsait biyerdi bir kumanda bir ben öyle kalakaldik 🤣 🤣o gün o sevdam bitmisti🤣 🤣
Birzaman drone sevdası bendede vardı da aldım en amatör olanından kullanmasını öğreneyim diye arkadaş bir uçurdum pir uctu gidiş o gidiş 🤣 🤣yerde zaten kaybolmasına müsait biyerdi bir kumanda bir ben öyle kalakaldik 🤣 🤣o gün o sevdam bitmisti🤣 🤣
XdaDevelopers
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-22-2023 08:03 PM in
Galaxy Gallery
Kapsama alanından çıkmıştır yıldızlara doğru gitmiştir 😄
Benimde vardı turrkcell den alınma çabuk bozuldu 10 sefer belki kullanmadım...yerleşim yerlerinde yasak ti kullanımi galiba en son
Benimde vardı turrkcell den alınma çabuk bozuldu 10 sefer belki kullanmadım...yerleşim yerlerinde yasak ti kullanımi galiba en son
Tolga67
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-22-2023 08:18 PM (Last edited 10-22-2023 08:18 PM ) in
Galaxy Gallery
Zaten x marketten almıştım çok amatör birseydi maksat öğrenmekti biraz ama nasip değilmiş ben onu ilk denemede kaybettim 🤣 🤣 🤣
Birkere uctu geri gelmedi dağlık bir alanda denedim muhtemelen biyere takıldı kaldi
Birkere uctu geri gelmedi dağlık bir alanda denedim muhtemelen biyere takıldı kaldi