cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şuanki Samsung Ekosistemim 😍

(Topic created on: a month ago)
334 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image
Note 20 Ultra ile çekildi

27 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim kardeşim daha iyileri senin olsun İnşallah 😊
Alickk
Active Level 4
Galaxy Gallery
Harika Gözüküyorlar 😊👏
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Teşekkürler daha iyileri senin olur İnşallah 😊
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy Gallery
🔥 🔥 🔥 🔥 🔥🤩🤩🤩 😍 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥☠️ bi Samsung buzdolabı eksik kalmış ☠️🔥 🔥 🔥 🔥🤩🤩🤩🤩 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bi bakmışsın o da olmuş 😄😊
0 Likes
Daisy26
Active Level 3
Galaxy Gallery
Saat hangi model memnun musunuz bende almayı düşünüyorum ama az gidiyormuş şarjları sanırım o yüzden emin olamadım bir de sürekli telefonunuza bağlı mı o şekilde telefon şarjı çabuk bitiyor mu
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Saatim Watch 6 Classic, gayet memnunum. Takıldığım tek konu saatin işlemcisinden kaynaklı genel bir akıcılık sorunu var, hafiften kasıyor yani. Onun dışında gayet memnunum severek kullanıyorum. Şarjı biraz az gidiyor evet maalesef günde bir kere şarj ediyorum ama buna çok takılmıyorum. Zaten Note 10'um sağolsun günde 2-3 kere şarj ettiğim için saatimle o konudan pek bir sorunum yok 😄
Almayı düşünüyorsan tabikide tavsiye ederim ama dediğim gibi akıcılık ve pil sıkıntısı dışında mükemmel bir cihaz. Ama bu sene Watch 8 serisi tanıtılacak ve Classic tanıtma imkanları da var, dilersen birkaç ay daha sabredebilirsin 😊
Saatle alakalı detaylı bir inceleme gönderisi yapmayı düşünüyorum, takipte kalın 😊
Daisy26
Active Level 3
Galaxy Gallery
Tamamdır teşekkür ederim bende birkaç ay sonrasında almayı düşünüyodum watch 8 serisini beklicem 🙏😊