cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İskenderun Kuş Bakışı Manzarası 😊🤗🤠

(Topic created on: 10-04-2022 08:17 PM)
519 Views
Emrah2022
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

25 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Manzara harika dostum eline sağlık hayırlı akşamlar olsun inşallah 💙❤️🧡🌹
Emrah2022
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Hayırlı Akşamlar dostum eksik olma varol hep 🤗😊🤠🌹🌹
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Hep burdayım can dostum kovsanda gitmem 🤗🌹😍
Emrah2022
Expert Level 5
Galaxy Gallery
😊😊🤗🤗🌹seni kovmam dostum
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
🤗🤗😅🌹
Galaxy Gallery
Günaydın knk :Dd
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Günaydın kardeşim hayırlı günler 🤗😊
Galaxy Gallery
Merhaba ikisin kardeşim :))

Hemen konuya gidin. Halihazırda Android 9 kullanan ve yazı tipleri dahil özel görünümleri sevenler için, **bleep** **bleep** özel yazı tipleri kullanmış olmalısınız. Özel yazı tipleri, özellikle yazı tipleri çeşitli şekillerde geldiğinden ilginçtir. Ancak Samsung, sistemini Android 10'a değiştirdiğinde her şey değişti. Android 10'dan beri özel yazı tipleri artık kullanılamıyor ve her şey .apk tabanlı olmalı. Uzun süredir kurulu olan ancak kullanılmayan fontlar sonunda bırakılmalıdır.

Yani bu mutlaka telefonun kendisini suçlamaz çünkü her şeyi değiştiren şey Samsung'du. Buradaki üyelerden bazıları Galaxy Store veya Play Store dışında başka uygulamalar yüklemiş ve yazı tipini yüklemeyi denemiş ve işe yaramış olabilir. Ardından, başka bir .ttf yazı tipi dosyasıyla değiştirerek .apk dosyasında res, varlıklar ve Android Manifest.xml dosyasını yeniden derlemeyi deneyin.image_1000068010_1664922971.png
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Yazı tipi için kimse bukar ugrasmaz yetki gerekiyor herhalde kardesim telefona ama yazı tipleri çok güzel emeğine sağlık