cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Üstüne Film Tanımam

(Topic created on: 12-26-2022 11:59 PM)
HalidErdoğan
Expert Level 2
Options
Galaxy Gallery

image

17 Comments
ILoveCats_
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Filmi izledim film 3dymiş yaaa bende neden ekran kayıyor sürekli diyorum gşwglwlglwgllwlt
Çok silah sesi falan vardı yaa sadece o kısımları beğenmedim o sahneler hariç güzeldi😄
HalidErdoğan
Expert Level 2
Galaxy Gallery
😅 Zaten başlangıçlar biraz sakindi, çok birşey kaçırmamışın. Evet silah sesleri fazlaydı, fazla tiz olunca beni de rahatsız etti ama genel anlamda film muazzam ötesiydi 😍
ILoveCats_
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Benim kulağım gitti zaten sürekli tak tak tak tak patlama sesleri falan geliyor bir de sinemada ses te çoktu baya😂
Ayyy o altyazılar neydi yaaa okuyamadım (sırf altyazılı izlemek istedim sesler daha doğal çıksın diye annem de altyazıyı görünce şaşırdı ama şükür okuyabildik 😅👍🏻
HalidErdoğan
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Aynen çatışma sahneleri fazlaydı, sesi de yüksekti biraz 😅 Orjinallik konusunda haklısın lakin ben altyazılı sevmiyorum ya. Altyazı okumaktan filmin tadını çıkaramacağım, görüntülere tam aşina olamayacakmışım gibi geliyor. Dublaj gittik o yüzden, ses kalitesi güzeldi ama 😃
0 Likes
Galaxy Gallery
Mobil platformlara gelse keşke
HalidErdoğan
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Disney plus' a gelecek lakin Türkiye'ye gelmesi için 6-7 ay beklememiz lazım.
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Film Beklentilerimi karşılamadı sağlık olsun 😊
HalidErdoğan
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Kusura bakmayın, biraz geç cevap verdim 🤗 Bence Avatar 1'e göre gayet iyiydi, sizin beklentileriniz nelerdi?