cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

youtube

(Topic created on: 10-01-2024 10:27 PM)
179 Views
TALHA-A54
Active Level 6
Options
Galaxy A

merhabalar 2 3 gündür youtube da sıkıntı çekiyorum herhangi bir video seyrederken bir reklamdan sonra felan genellikle tam ekran izlerim video biraz daha içeride kalıyor yani dikdörtgen ama biraz daha küçülmüş bir vaziyette ve çözünürlük de düşüyor bozulmalar oluyor bugün sıfırladım cihazı fakat düzelmedi ne yapmam gerek acaba yarın servise gitmeyi planlıyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba TALHA-A54,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim, 😊

Konu YouTube ile alakalıdır, Eğer ki Cihazda Herhangibir video izleniminde yüksek FPS altında Donma, Fazla Zorlanma Vb. Bir durum Görülüyore Tabikide servise gitmenizi öneririm.

Tahminem servis Bir sorun olmadığını söyleyip geri cevirecektir ürünü.
Yada ortalama Kontrol yapacaklardır, Bu Da Cihaza Format atma, Özel Program ile Yazılım Kontrolü Ve İşlemci hata ayıklaması olacaktır.

Konuyu YouTube'a İletirseniz çok daha iyi olabilir, Ayrıca Konuyu 444 7 711 Arayarak İletebilirsiniz, Aynı zanda Hata Raporundan Da İletebilirsiniz, Dediğim Gibi YouTube sorumluluğunda bir hatadır.
TALHA-A54
Active Level 6
Galaxy A

bilmiyorum artık az önce cihazı formatladım ve her reklamdan sonra çözünürlüğü 480p ye çekiyor cihaz 4k 60 fps desteklemiyorken 4k60fps ye çekebiliyor bu durumda ve kasmıyor gibi geliyo arasıra fps düşer gibi oluyo formlarda dolaşırken bir çok kişi cihazdan şikayetçi gibi kimisi dokunmatik işlemiyor vs diyor bu gidişle farklı markalara yöenlicem gibi duruyor belki yazılımsaldır belki dediğiniz gibi youtube kaynaklıdır  çok saçma bir durum 

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anlıyorum kardeşim, 😊
Dediğim gibi Konu YouTube kaynaklı, Diğer sorunları bilemiyorum, A54 kullanmaktayım YouTube, Da Bu Tarz bir durumla Karşılaşmadım.

Tabikide sizin kararınız, Farklı bir Marka da Alabilirsiniz.
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 6
Galaxy A

umarım düzelir bu konularda biraz takıntılıyım youtube a mail olarak ilettim bakalım ne söyleyecekler 

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım kardeşim,
Birde bu menüleri bakabilirmisin. Belki bir ayar kaynaklı olma ihtimali var.1727812218473.jpg1727812218496.jpg
TALHA-A54
Active Level 6
Galaxy A

kontrol ettim ama  hepsi sizin attığınız gibi sadece video kalitesini düşür seçeneği de kapalı hatta her video kalitesini ayrı ayrı seçin i de açtım 

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım, YouTube'a Geri bildirim yollarsanız çok daha iyi olur.

Yakında Düzeltirler Umarım.
TALHA-A54
Active Level 6
Galaxy A
Bakın hatta 4k60fps oynatıyor cihaz 4k60fps desteklemiyor ama sadece 30 fps i destekliyor 1727813457398.jpg1727813457426.jpg
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba TALHA-A54,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD