- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
merhabalar 2 3 gündür youtube da sıkıntı çekiyorum herhangi bir video seyrederken bir reklamdan sonra felan genellikle tam ekran izlerim video biraz daha içeride kalıyor yani dikdörtgen ama biraz daha küçülmüş bir vaziyette ve çözünürlük de düşüyor bozulmalar oluyor bugün sıfırladım cihazı fakat düzelmedi ne yapmam gerek acaba yarın servise gitmeyi planlıyorum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 01:24 AM in
Galaxy AMerhaba TALHA-A54,
Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 10:33 PM (Last edited 10-01-2024 10:35 PM ) in
Galaxy AKonu YouTube ile alakalıdır, Eğer ki Cihazda Herhangibir video izleniminde yüksek FPS altında Donma, Fazla Zorlanma Vb. Bir durum Görülüyore Tabikide servise gitmenizi öneririm.
Tahminem servis Bir sorun olmadığını söyleyip geri cevirecektir ürünü.
Yada ortalama Kontrol yapacaklardır, Bu Da Cihaza Format atma, Özel Program ile Yazılım Kontrolü Ve İşlemci hata ayıklaması olacaktır.
Konuyu YouTube'a İletirseniz çok daha iyi olabilir, Ayrıca Konuyu 444 7 711 Arayarak İletebilirsiniz, Aynı zanda Hata Raporundan Da İletebilirsiniz, Dediğim Gibi YouTube sorumluluğunda bir hatadır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 10:36 PM in
Galaxy Abilmiyorum artık az önce cihazı formatladım ve her reklamdan sonra çözünürlüğü 480p ye çekiyor cihaz 4k 60 fps desteklemiyorken 4k60fps ye çekebiliyor bu durumda ve kasmıyor gibi geliyo arasıra fps düşer gibi oluyo formlarda dolaşırken bir çok kişi cihazdan şikayetçi gibi kimisi dokunmatik işlemiyor vs diyor bu gidişle farklı markalara yöenlicem gibi duruyor belki yazılımsaldır belki dediğiniz gibi youtube kaynaklıdır çok saçma bir durum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 10:43 PM in
Galaxy ADediğim gibi Konu YouTube kaynaklı, Diğer sorunları bilemiyorum, A54 kullanmaktayım YouTube, Da Bu Tarz bir durumla Karşılaşmadım.
Tabikide sizin kararınız, Farklı bir Marka da Alabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 10:46 PM in
Galaxy Aumarım düzelir bu konularda biraz takıntılıyım youtube a mail olarak ilettim bakalım ne söyleyecekler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 10:50 PM in
Galaxy ABirde bu menüleri bakabilirmisin. Belki bir ayar kaynaklı olma ihtimali var.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 11:07 PM in
Galaxy Akontrol ettim ama hepsi sizin attığınız gibi sadece video kalitesini düşür seçeneği de kapalı hatta her video kalitesini ayrı ayrı seçin i de açtım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 11:32 PM in
Galaxy AYakında Düzeltirler Umarım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-01-2024 11:11 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 01:24 AM in
Galaxy AMerhaba TALHA-A54,
Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD