cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

yazılım sorunu

(Topic created on: 10-16-2023 04:43 PM)
542 Views
Army_Girl
Active Level 1
Options
Galaxy A

telefonum son 1 haftadır yazılım sorunu veriyor. ayarlara giriyorum cihazınız güncel diyor. ama yine uyarı veriyor

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ya güncellemeyi bekleyeceksiniz ya da telefonu sıfırlayacaksınız, başka türlü düzelmez.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz için yedeklerinizi alıp sıfırlayın.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Army_Girl
Active Level 1
Galaxy A

WhatsApp Görsel 2023-10-12 saat 18.38.54_ba1f9c40.jpg

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ya güncellemeyi bekleyeceksiniz ya da telefonu sıfırlayacaksınız, başka türlü düzelmez.
Army_Girl
Active Level 1
Galaxy A

başka bir yolu yok mudur acaba?

BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Müşteri Desteği'ni arayabilirsiniz ama farklı bir şey diyeceklerini sanmam. Cihazlar nadiren böyle kritik hatalar verebiliyor. Annemin telefonu bir gece kritik hata verdi ve açılmadı bile, güvenli modda başlatıp yedekleme yapıp sıfırlamak zorunda kaldık, sıfırlamak da işe yaramasaydı servise gitmesi gerekecekti.
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan destekle yardım alabilirsiniz.
Army_Girl
Active Level 1
Galaxy A

canlı destekten yardım almaya çalıştım ama pek yardımcı olmadılar maalesef

Galaxy A
Öncelikle uygulamalardan sistem uygulamalarını gösteri seçtikten sonra yazılım güncellemesi adındaki uygulamaları bulup ön belleklerini temizleyin yada dilerseniz oluyorsa verilerini de silin ve ardından durmaya zorlayın

Düzelmezse Ayarlar - genel yönetim - sıfırla bölümünden görselde üstteki fabrika ayarlarına dön seçeneğine tıklayın (Sondaki fabrika ayarlarına sıfırla değil) hiç bir veriniz gitmez (Baştaki 3 ayarı da sıfırlayabilirsiniz)

Gene düzelmezse 2. olarak, gene uygulamalar bölümünde sağ üst üç noktadan uygulama tercihlerini sıfırla yapın

(Bu ilk 3 maddeden sonra telefonunuzu yeniden başlatın)

Yine de olmuyorsa telefona soft reset atın ( Telefon çalışmıyorken ses kısma ve güç tuşlarına 10 sn. kadar telefon kapanıncaya kadar basılı tutup bırakın, telefon yeniden başlayacaktır Genelde soft reset bu şekilde ama sizin telefon modelinize göre farklı olabilir Bunu internetten araştırabilirsiniz)

Bunların hiç biri işe yaramazsa verilerinizi yedekleyip fabrika ayarı yapmaktan başka bir seçeneğiniz kalmıyor Umarım anlattıklarımla sorununuz çözülür İyi günler
Screenshot_20231016-180619_Settings.jpgScreenshot_20231016-174504_Settings.jpgScreenshot_20231016-175454_Settings.jpg
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz için yedeklerinizi alıp sıfırlayın.
0 Likes