cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

whatsapp medyayi galeride göremiyorum

(Topic created on: 05-15-2020 11:34 PM)
29394 Views
westworld
Active Level 5
Options
Galaxy A

arkadaslar whatsapa gelen fotoyu telefona indiremiyorum. galeride goruntuleyemiyorum. ustelik whatsapp ayarlarinda medya gorunurlugunu acsam dahi galeride gorunmuyor fotolar.

farkli bi ayar mi var android 10 da nedir durum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BlntDRR
Active Level 2
Galaxy A
Whatsapp Medya klasörü gizli olarak ayarlanmıştır. Bir dosya yöneticisi uygulamasıyla WhatsApp/Media/WhatsApp images klasörünü klasör ayarlarından gizliliğini kaldırıp klasör içindeki .nomedia dosyasını silin. Cihazı yeniden başlatın resimler Galeride görünecektir.

View solution in context

2 Comments
Solution
BlntDRR
Active Level 2
Galaxy A
Whatsapp Medya klasörü gizli olarak ayarlanmıştır. Bir dosya yöneticisi uygulamasıyla WhatsApp/Media/WhatsApp images klasörünü klasör ayarlarından gizliliğini kaldırıp klasör içindeki .nomedia dosyasını silin. Cihazı yeniden başlatın resimler Galeride görünecektir.
westworld
Active Level 5
Galaxy A
tesekkurler ilgili dosyayi silince duzeldi. ilginctir ben onceki telefondayken de gizlilik ayarlariyla oynanamamistim ama burda neden oyle gozukmus anlayamadim. birde medyayi galeride gostermek istemiyorum tum grup konusmalarindaki alakasiz alakasiz fotolari da glsteriyor çünkü. medyayi gostermeden istedigim yazismadan gelen fotoyu dogrudan galeriye alamaz miyim. onceki telefonum s6 idi oyle bi sorun yasamamistim hic.