cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

uygulamanın açılmaması

(Topic created on: 01-26-2023 05:05 PM)
404 Views
specialebrarsifne
Active Level 3
Options
Galaxy A
telefonu yeniden başlattıktan sonra böyle bir şey oldu ve sd olan uygulamalara uygulama yüklü değil dedi. bu sorunu nasıl çözebilirim?

image

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Bu durumu kontrol ettirmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
SD kartta hasar veya toz olabilir. Tanı kısmından SD kart testi yapın.
Galaxy A
yaptım normal diyor
Galaxy A
memberse girdiğimde bu karşıma çıktı gönder dedim ama bir şey olmadıScreenshot_20230126_170221_Samsung Members_1000019130_1674742080.jpg
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonunuz bir hatayla karşılaşmış ve yeniden başlatmış kendisini. Windows'taki Cihazınız Bir Sorunla Karşılaştı yazısıyla aynı şey. Annemin cihazında da aynı şey oldu cihaz açılmıyordu yeniden başlatılamadı dedi cihazı sıfırladık oldu olmasaydı servislikti. Yeniden başlatmak, olmadı cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamak da isteyebilirsiniz.
Galaxy A
cihaz açılıyor ama kendini yeniden başlatıyor durduk yere, sd kartı çıkarıp taksam düzelir mi?
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Demek ki aynı hata devam ediyor. Belki indirdiğiniz bir uygulamadır belki başka bir şeydir. Bunu bilemeyiz. SD kartı çıkar tak yapın deneyin ne olur ne olmaz ama olacağını sanmıyorum çünkü aynı hata hâlâ devam ediyor. Yedek alıp sıfırlamanızı tavsiye ederim.
yusufision
Active Level 7
Galaxy A
sd kartı geri tak çözülür
Galaxy A
yaptım düzelmedi