cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

usb connector connected/disconnected

(Topic created on: 01-01-2020 06:19 PM)
ecmks
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Dunden beri telefonuma (galaxy A20) android sistemden usb takildi cikarildi seklinde surekli bildirim geliyor ve bildirim geldiginde ekran kendi kendine acildigi icin ekran kilidine bastigimda dahi direk tekrar aciliyor. Ekran surekli acik kaldigi icin de sarj yiyor. Telefonumu sarja taktigim zaman ekrani kapatabiliyorum ama cikarir cikarmaz sorun tekrar bas gosteriyor. Sorunun neden kaynakli oldugunu ve nasil cozecegimi bilmiyorum. Bildirimleri kapatmayi denedim ama android sistem icin oyle bi secenegim yok. Acip kapatmayi defalarca denedim. Usb ayarlarinda da kesinlikle ise yarar bi bolum bulamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ecmks,

Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili ekran görüntüsünü de ekleyerek, bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.

Ekibimiz, cihazınızın yazılımını kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Zahirennn
Active Level 6
Galaxy A
telfonu yeniden başlat sorun devam ederse fabrika ayarlarına sıfırla
0 Likes
ecmks
Beginner Level 2
Galaxy A
yeniden baslatmayi defalarca, fabrika ayarlarini sifirlamayi az once denedim, hala ayni sorun devam ediyo ve ben telefonumu tekrar restore etmekle ugrasiyorum bosu bosuna
0 Likes
Zahirennn
Active Level 6
Galaxy A
hmm sorun belli ozaman şarj soketi arızalı cihazı garantiye göndermem gerekli
0 Likes
drsmblk
Beginner Level 2
Galaxy A
şarj soketine şu gelmiş olma ihtimali varmı genelde bu tarz şeylerde tuşların soketlerin içlerine sıvı teması olduğun da yapar büyük ihtimalle sorun şarj soketinizde az bir ihtimalde yazılımsal olabilme şansı da var servise götürürün derim
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ecmks,

Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili ekran görüntüsünü de ekleyerek, bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.

Ekibimiz, cihazınızın yazılımını kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes