- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Dunden beri telefonuma (galaxy A20) android sistemden usb takildi cikarildi seklinde surekli bildirim geliyor ve bildirim geldiginde ekran kendi kendine acildigi icin ekran kilidine bastigimda dahi direk tekrar aciliyor. Ekran surekli acik kaldigi icin de sarj yiyor. Telefonumu sarja taktigim zaman ekrani kapatabiliyorum ama cikarir cikarmaz sorun tekrar bas gosteriyor. Sorunun neden kaynakli oldugunu ve nasil cozecegimi bilmiyorum. Bildirimleri kapatmayi denedim ama android sistem icin oyle bi secenegim yok. Acip kapatmayi defalarca denedim. Usb ayarlarinda da kesinlikle ise yarar bi bolum bulamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-02-2020 02:08 AM in
Galaxy AMerhaba ecmks,
Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili ekran görüntüsünü de ekleyerek, bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.
Ekibimiz, cihazınızın yazılımını kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-01-2020 06:46 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-01-2020 08:37 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-01-2020 08:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-02-2020 12:15 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-02-2020 02:08 AM in
Galaxy AMerhaba ecmks,
Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili ekran görüntüsünü de ekleyerek, bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.
Ekibimiz, cihazınızın yazılımını kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD