Original topic:

😅

(Topic created on: 10-11-2025 09:22 AM)
432 Views
HKN006
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Birde indirim diye 1 haftadır önüme düşüyor beğenmediğiniz çinli markalar ekran jelatinine kadar veriyor al kullan başka birşey yapmana gerek yok 
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy A
Kusura bakmayında akıllı telefınlar yeni çıkmıyor herkesin evinde en az 2 3tane hadi en kötü 1tane adaptör kablo var. Ne gerek var her telefondan tekrar aynı şey çıkmasında. Sadece ekran koruyucuya katılıyorum fakat onlar sadece çizilmeye dayanıklı bizim sonradan alıp taktıklarımız gibi kalın ve kırılmaya dayanıklı değil
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Aynen öyle. S20 FE kullanırken bir 25W adaptör aldım, Samsung orijinal.

Üstüne iki telefon değiştirdim, hâlâ aynı adaptör ile devam. Yenilerin kutusundan çıksa boşa çıkacak gerçekten. Ben hayatımda hiç adaptör de bozmadım, 2015'teki Asus Zenfone 2'min adaptörü bile sorunsuz çalışıyor.

Kablo da aynı şekilde, 25W adaptöre Tab S9 FE kablosu takılı, S25'imin, S22'nin kabloları hâlâ sıfır duruyor. Buds FE'nin de duruyor.

Ekran koruyucusu çıkabilir, S20 FE telefonumda önden uygulanmış bir koruyucu vardı, en azından cam yaptırana kadar idare ediyordu, şimdi o yok artık.
0 Likes
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle, 3yıl önce a34 alırken 25w orjinal adaptör aldım, hala annem ve ben ortak kullanıyorum sonra 24feye geçtim yine kullandım şuan ultraya geçtim hala kullanıyorum 45w alma ihtiyacı duymadım gereksiz pahalı ve 25wden çok bi farkı yok hız olarak zaten orjinal kabloda 45desteklemiyoru baya masraflı oluyor. Ben başka biryere gideceğim zamanda samsungun kablosuz şarj cihazının adaptörünü ve kablosunu alıyorum yanıma oda 25w. Yani 3kere tlf değiştim tek yaptığım masraf ekran koruyucu ve kılıf. Adaptör işi biraz abartılıyor. Aynı şekilde 45w destekli s9fe plus tabletimide 25w ile şarj ediyorum, kendi kablosu arabada takılı buds fenin kablosu kutusunda duruyordu dayım istedi ona verdim yani çokta gerek yok fazla adaptöre kabloya
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Kesinlikle.Tek 25w adaptör tek kablo ile yıllarca devam.
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen😊
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Galaxy A
Ben kullanmayacak olsam da kutu iceriğine dikkat ederim ne demek olmasada olur şimdi 25 w adaptörüm var diye 45 w destekliyen cihazda kullanmak zorundamıyım yada 65 diyelim yada kılıfına ekran koruyucusuna adaptörüne extra para vermek zorundamıyım biraz ufkunuzu değiştirin icinden çıksın sen yinede kullanma bak mesela f7 aldım extra kuruş harcamadım samsung alsam en az 250 300 tl nano koruyucu en az 200 tl kılıf en az orjinal olacaksa 700 800 lira adaptör bu müşteriye verilen değerdir siz o değeri görmek istemiyorsanız birşey diyemem
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy A
Dediklerinize uygun fiyatlı cihazlar için katılıyorum fakat pahalı cihazlara o kadar ücret ödeyene 300 500bi adaptör ücreti bence çok değildir.
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Galaxy A
Varsayalım 100 lira olsun burda önemli olan benim uğraşmam sıfır cihaz alıp adaptörüne kılıfına ekran koruyucusunun peşine düşmem mesele bu
MertOB
Active Level 6
Galaxy A
Hayatımda bir defa adaptör bozmuş insan değilim 1 defa alırsam 2, 3 defa telefon da alsam yenilemem gerekmez adaptörümü yokluğu daha iyi bence de kutuları daha şık ve yer kaplamıyor cihazların
CoderGamer65
Active Level 8
Galaxy A
Xiaomi 15T Pro'da bile kılıf çıkıyor