Original topic:

.

(Topic created on: 08-22-2025 02:22 AM)
336 Views
onurrr29261
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben şimdi a16 cihazımla watch 6 cihazımı satıp a36 yada a35 yada a26 felan düşünüyorum 2 sini satınca ancak bu kadar param ediyor bunları alabilicek kadar param oluyor birde iph 11 yada 12 düşünüyordum hiç kullanmadım ios 26 yıda merak ediyorum güzel özellikleri var çevremdeki herkes iph kullanıyor merakımıda gidermek istiyorum açıkcası sizce ne yapmalıyım olduğum yerde durmalımıyım birde samsung a16 yı kamera işlemci ekranı pili yüzünden kırdım en çoğu pili sizce hangisine geçiş yapmalıyım yoksa durmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim.

12 Comments
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy A
Şimdi ilk başta şunu diyeyim yeni gelen bu Apple ın 26 güncellemesinde sadece ipadler(ipados26) için çok iyi şeyler geldi telefonlar (ios26) için ahım şahım şeyler yok. Bunu ios 26 beta programına katılan ve şuan başka bir cihazımda o sistemi kullanan birisi olarak söylüyorum. Yani şahsen deneyimlemiş olarak bu sebeb için geçmeye gerken yok geçseniz bile ios 26 zaten 11 i de 12 yi de çöp ediyor

Ama sizin ekosistem çok yeni ve güzel a36'ya geçince çok pişman olursunuz zaten a16 ile çok benzermiş diye bence elinizdekiler sizi 4 yıl götürür iyi bir ekosisteminiz var
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A16nin çoğu özelliğini sevmediği için kalması saçma olabilir
0 Likes
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy A
E tamamda zaten A16 ile A36 arasında çok çok çok az bir **bleep** var
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşlemci kamera batarya bu konularda A16dan daha iyi işlevi var ama ip12 daha mantıklı sanki
0 Likes
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy A
Iphone 12 de çok bir şey olmaz şuan iph 11 ne ise 1.5 sene sonra iphone 12 de o olur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Iphone 12nin en az 2 3 yılı daha var işlemcisi falan güçlü oyunlar için iyi kamerası çok iyi üzmez yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Iphone 11in yazılım desteği bitmek üzere o yüzden alınmaz gibi a16 ve watch 6yi satıp zevklerinize göre ya A36ya geçin yada Iphone 12ye size kalmış
onurrr29261
Active Level 1
Galaxy A
İph 12 birde yenilenmiş olacak yani iph 12 yenilenmiş mi yoksa a55 gibi a36 tercihlerine yönelmekmi a55 ile a36 sıfır olacak
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ozaman A36 derim
0 Likes