cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ui 2.5

(Topic created on: 12-08-2020 06:58 PM)
589 Views
İBRAHİM24TABa9
Expert Level 5
Options
Galaxy A

bu bir ui 

image

2.5 güncellemesi olabilir mi

YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Ben en başlarda geleceğini umuyordum.
Fakat SAMSUNG kadar kötü bir politika uygulayan bir marka görmedim a70 vs vs alıyorlar fakat A50 A31 gibi telefonlar almıyorsa bu işte haksızlık ararım yakın zamanda ıphone geçmeyi planlıyorum s10+ dan ıphone 11 e geçeyimde biraz kafam rahat etsin...
Galaxy A
doğru kardeşim en kötü güncelleme samsung da bir veremedi sanki bulunmayan hint kuması
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Koskoca SAMSUNG kullanıcılarını önemsemiyor anlamış değilim yazık cidden herkes eskiden samsung diyor diye samsung telefon alıyorduk fakat şimdi sanmıyorum artık alacağımı
Galaxy A
anlamadığım a71 a51 a70s a50s a70 de aldı bir a50 kaldı vermezlerse benim samsuga diyecek lafım kalmıyor artık bu yorumlarıda okuyan yok biz boş yazıyoruz zaten
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
one ui 2.5 alacak olsa amerikan verizon cihazları android11 testlerine başlamazdı zaten
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Aynen katılıyorum... Daha fazla söze gerek yok
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Benim için sorun yok s10+ kullanıyorum ama eski telefonum A50 yi savunurum hakkını vermeleri gerek bu telefonun.
Galaxy A
evet çok haklısın kardesim bizimde hakkımız ui 2.5 almak
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Günceleme gelecektir çünkü Ar emoji etiketi android 11 gelene kadar bozuk olmayacaktır

Daha önce A70 cihazında da çalışmıyordu ve one uı 2.5 a geçince çalışmaya başladı

Yani ar emoji etiket güncellemesini vermesi bir çok yönüyle one uı 2.5 güncellemesini vereceğini doğruladı

A50 kullanıcları sizlerden ricam lütfen samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim Ar emoji etiketi çalışmıyor diye sebebi ise en alt sürüm One uı 2.5 isityor diyin bir çok şikayet geldiğinde mecburen işleri hızlandıracaklardır

Android 11 e gelicek olursak 21 ekimde android 11 e başlanmış gözüküyor daha çok erken uygulama kaynaklı hata olduğunu düşünüyorum
Galaxy A
nerden yapılıyor kardeşim