cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

twıttera wıfı'a bağlıyken ulaşamıyorum

(Topic created on: 01-19-2023 08:23 PM)
NursimaErdogan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Son iki güncellemeden sonra twıtterr uygulamasına giriş yapsam bile hesap açamıyorum.Bağlantı kurulamadı diyor. Ve bir de bazen bir uygulamayı kullanırken aniden kapanıveriyor neden böyle oluyor? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba NursimaErdogan,

Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

11 Comments
merth
Active Level 3
Galaxy A
Twitter kaynaklı bir sorun
Galaxy A
Android webviev uygulamasını güncelle yada güncellemeyi düşür
Galaxy A
denedim olmadı
Galaxy A
Twitter areoyu yükle
Galaxy A
o hangi uygulama oluyor?
Galaxy A
Twitterin aynısı ve daha fazla özelliklisi olani
Galaxy A
Ben Twitter kullanmıyorum ama instagram areoyu kullaniyorum hikaye süresi bile 1dakika parça parça yüklemeye gerek duyulmuyor
Galaxy A
Bu sefer kesin çözülmesi lazım sorunun
Galaxy A
apkolarak mı play storeda yok