Resolved! Solved

Original topic:

stock rom imei giderirdi

(Topic created on: 03-15-2020 06:20 PM)
2034 Views
pro0978
Active Level 5
Options
Galaxy A

Acil cevap verene allah razı olsun

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba pro0978,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm.

Yapmış olduğunuz işlem yetkisiz müdahaledir. Bu işlem sonrasında telefonunuz Samsung Türkiye garantisinden çıkmaktadır. İMEİ klonlanmaları cihazınıza yüklediğiniz güvenilir olmayan yazılımlardan kaynaklı olabilmektedir. Moderatör olarak yetkisiz müdahalede bulunmanızı önermiyoruz. Yaşadığınız sorunu söylerseniz, buradan destek sağlayabiliriz.

Teşekkürler.

MOD Ekibi

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rom indirdiniz ve IMEI niz mi silindi mi yoksa Sim kartımı okumuyor bu mu sorun?
0 Likes
Galaxy A
doygun okisiyim diğer samsung hesabim ırak romunuüattım başarıyla oldu ama ırak olmadı şimdi hindistan yüklüyorumn cihazım a20s orda android 10 birazdaha erken gelcek odin konusunda tecrübeliyim fakat imei gidermi stock solda çok korkuyorum
0 Likes
Galaxy A
bide samfirm 'den yukluyom bisey olurmu
0 Likes
Galaxy A
0 Likes
Galaxy A
bide rom atılırsa devamlı güncelleme gelirmi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
IMEI kolay kolay gitmez. Cihaz Hard Brick olursa belki gider.
Ama tabi orjinal rom yüklüyorsanız silinmez.
Önceden yüklediyseniz ve IMEI gitmediyse bundada gitmez.

Siz sanırım CSC kodunu değiştireceksiniz . O ülkeye göre güncelleme alırsınız. Türkiye ile ilgili bağınız kopar güncelleme olarak.

Root atıldığında güncelleştirmeleri siz kendiniz yapmanız gerekecek.

Sürüm orjinal ise sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum .
Galaxy A
tşk doygun ama son şey cev nasıl edicem türkiye ve hindistan yükleyip mi yapiyim
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba pro0978,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm.

Yapmış olduğunuz işlem yetkisiz müdahaledir. Bu işlem sonrasında telefonunuz Samsung Türkiye garantisinden çıkmaktadır. İMEİ klonlanmaları cihazınıza yüklediğiniz güvenilir olmayan yazılımlardan kaynaklı olabilmektedir. Moderatör olarak yetkisiz müdahalede bulunmanızı önermiyoruz. Yaşadığınız sorunu söylerseniz, buradan destek sağlayabiliriz.

Teşekkürler.

MOD Ekibi

0 Likes