Efe0632
Active Level 1
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Sık Kullanılan
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Arkadaşına E-posta Gönder
- Uygunsuz İçerik Bildir
güncellemeden sonra kilit ekranında parmak izini algılayım siyah ekran vermeye başladı sonra yan tuşa çift dokunum kameraya girdiğimde ve geri çıktığımda direkt açılıyo. Aynı sorunu yaşayan var mı? (a32)
Çözüldü! Çözüme gidin.
2 Çözümler
Kabul Edilen Çözümler
Çözüm

Anonymous
Uygulanamaz
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
03-26-2022 12:38 PM hakkında
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Yazılımsal hata olabilir cihazınızın Kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgi öğrenmek için sizlere yukarıda bırakmış olduğum Linke tıklayınız
Yazılımsal hata olabilir cihazınızın Kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgi öğrenmek için sizlere yukarıda bırakmış olduğum Linke tıklayınız
Çözüm
MuzoS20Plus
Expert Level 2
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
03-26-2022 12:46 PM hakkında
Galaxy A
Hata raporu gönderin ve telefon verilerinizi yedekleyip sifirlamanizi öneririm
2 Yorum
Çözüm

Anonymous
Uygulanamaz
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
03-26-2022 12:38 PM hakkında
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Çözüm
MuzoS20Plus
Expert Level 2
Seçenekler
- Yeni Olarak İşaretle
- Takip Et
- RSS Akışını Takip Et
- Vurgula
- Yazdır
- Uygunsuz İçerik Bildir
03-26-2022 12:46 PM hakkında