cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

smart wiev Android 11

(Topic created on: 03-21-2021 02:13 PM)
502 Views
GRKN17
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Android 11 almış cihazlarda smart wiev ile tv ye yansıtma da değişiklik olacağı şeklinde bir şey okumuştum a70 kullanıyorum bize daha gelmedi Android 11 deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne tür bir değişiklik oluyor bu Android 11 de 

14 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Herhangi bir değisiklik göremedim ben(Galaxy S20)
0 Likes
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy A
sizin s20 de pil durumu nasil yani 1 gunu cikariyor mu ekran acik kalma suresi nasil? Bir de isinma oluyor mu
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Isınma One UI 3.1 ile düzeltildi herhangi bir ısınma yok.
Ekran süredi suanda 8-9 saat arası görüyorum genellikle iyi götürüyor.
0 Likes
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy A
anladim bende iki gun once s20 cihaz aldim ama hem isinma hem de pil omru beni hayal kirikligina ugratti da ekran acik suresi 4.5 saati goruyorum onun disinda genel olarak da 6 saat gibi surede telefon %10 seviyelerine iniyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
ya ilk zamanlarda öyle malesef ama yeni gelecek güncelleme ile iyileştirme yapildi ve ben bugun hard reset yaptım faydasini baya gordum.
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy A
anladim peki 60hz mi 120hz mi kullaniyorsunuz
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Su sekilde anlatayim, Aldigimda 60hz kullaniyordum ve hep 8 ile 8 saat 10dk arasi bir ekran suresi goruyordum.
120hz Ye denemelik aldim baya bi kullandim sarji çok sömürdu kapattim o zamabdan beri 60hz ike 6 saat alabiliyordum.
hard reset attim ve sarjimi 1 de takıp 100 olduktan 1 saat sonra çıkardim suan 10 saat çikaracak gibj duruyor hesaplayinca.(60hz ile)
Mkykemal
Active Level 7
Galaxy A
hard reseti nasil yapabilirim ben de ilerleyen zamanlarda cozulmezse denerim de
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazi komple kapatıyorsun, kablo ile bilgesayara takıyorsun.
Ses açma ve güç tusuna Aynanda basili tutuyorsun Samsung Galaxy S20 logo ekrani gelince tuşlari birakiyorsun ve bekliyorsun, bir ekran gelecek. O ekranda ses kisma tusu asagiya ses açma tusu yukariya goturuyor.
Ses kisma tusuna basa basa wipe data factory reset yazisinin ustune geleceksin ve güç tusuna basacaksin, ardından sifirlansinmi diye bir yer gelecek evetin ustune gelip guc tusuna basacaksin ve sarj kablosunu telefondan çikartacaksin.
Bu kadar.