cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

sim kart ve hagıza kartı sorunu

(Topic created on: 11-29-2020 09:03 AM)
Hayatişte55
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba iyi günler cihazım galaxy a50 dir ve 1 seneyi geçti son 3 gündür ya hafıza kartı okumuyor yada sim kart çıktı gösteriyor aktif hale getirebipmem içinse ya iğneyle açıp kapağı geri kapatmam gerekiyor yada telefonu yeniden başlatmam gerekiyor sebebi nedirki.

Bi telefon aldım iyi sandım oda suyunu çıkartmaya başladı yazık gerçekten 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Hayatişte55,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Sim Kart" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
esesliyenal
Active Level 2
Galaxy A
aynı sorun benim teldede var 1 senedir düzelmedi.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Sim kart yerinin içi tozlanmış olabilr sulu boya fırçası ile temizlemeni öneririm eğer sorun halen gene tekrarlarsa

En yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza
0 Likes
Hayatişte55
Active Level 1
Galaxy A
temizledim dun bugün yine aynısı oldu 😔😔
0 Likes
Galaxy A
merhaba dostum cihazına hafıza kartını ve sim kartını takarak cihazı yeniden başlat olmazsa samsung yetkili servise götürmeni tavsiye ederim
0 Likes
Galaxy A
sim kart ve hafıza kartını takın eğer okumazsa takılı halde cihazı yeniden başlatın olmazsa samsung un yetkili servisine götürün iyi günlerr
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Hayatişte55,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Sim Kart" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes