Resolved! Solved

Original topic:

samsung yetkili servisleri

(Topic created on: 01-04-2021 08:22 PM)
734 Views
musti2002
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bugün 4 ncü defa cihaz wifi çekmeme algılamama problemi nedeni ile servise verdim. Daha önce samsun yetkili servisde 50 tl karşılığında ekran koruması yaptırdım 3 defa arıza sebebi ile yetkili servise başvurdum ekran koruyucusu çıkartılmadan işlem yapıldı. Bugün 4 ncü defa aynı arıza ile kayıt açtırdım bi baktım adam tırnağıyla ekranda bir şeyler yapıyor ""ne yapıyon birader niye çıkartıyorsun " dedim,, abi yukarı teknisyene gidecek dedi. ""Tamam da ekran koruyucusunu neden çıkartıyorsun"" dedim.,,,abi fırınlanıyor o yüzden çıkarıyorum ""dedi. Daha önce de 3 defa getirdim o zaman niye çıkarmadınız dedim.... Çıkarmışızdır diyor .. çıkarmış olsan cihazın üstündeki ne diyorum cevap yok...BÖYLE YETKİLİ SERVİSLERİN ELİNDE KALDIK. ÇÖZÜM EKİBİ İLE GÖRÜŞTÜM ARIZA AYNI AMA SAĞLAM DİYORLAR DEDİM BANA KURUMSAL FİRMA OLDUKLARİNI TEKNİSEYENLER NE DIYORSA ONU YAPACAKLARINI BAŞKA BİRŞEY YAPAMAYACAKLARINI BELIRTTI. AMA CİHAZİ BEN 3 AYDIR BU SIKINTI İLE KULLANIYORUM TEKNISYENIN NE DEDİĞIMİ ÖNEMLİ YOKSA KULLANİCIMI DİYE SORDUĞUM TEKNİSYEN NE DİYORSA O  YANİ CİHAZISATIP PARANIZI ALANA KADAR HER ŞEY AHA İŞTE SİZE TEKNİK EKİP DİĞER 3 DEFA SERVİSE VERDİĞIMDE NEDEN SÖKÜLMEDİ EKRAN KORUYOCU. O ZAMAN USULSÜZ İSLEM YAPTINIZ CİHAZA.. ÇALIŞANLAR KAFAYA GÖRE ÇALIŞIYOR BUGÜN A DİYORLAR YARIN B ERTESİ GÜN C TEKNİK MEKNİK HİKAYE MERDIVEN ALTI TAMİRCİLER BİLE 5 BASAR 

Resolved!
Galaxy A
cihazın ilk açıldığında parmak izi veya çizik varmıydı cihazınızda
0 Likes
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
ilk aldığımda mı
Galaxy A
evet 😇😇
0 Likes
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
hayır jelatini kendimiz açtık
Galaxy A
peki
0 Likes
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
baktıklarından olacaktı pardon
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
bir de sordum cihazı açacakmısınız diye adam bilmiyorum diyor açacak olsanız bilgi vermeniz kanunen gerekmiyormu diye soruyorum bilmiyorum diyor yani ne kadar bilgisiz insan var teknik personel olarak ortalıkta dönüyor. Ama cidden gördüm çalışanların bile çoğu farklı marka cihaz kullanıyor ona göre hesap edin bugün bir lcw giyim mağazasına gidin çalışanların hepsi lcw giyiyor başka marka giymiyor KURUMSALLIK budur bence adam kendi kullanmıyor markasını benim cihaz sorununu ne bilecek
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
birde o kadar forumlarda yazdım şikayet var.com , facebook resmi sitelerinden, genel müdürlüğe varana kadar daha bir sürü yer umursamıyorlar
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
şu an hukuki süreç başlattım kazanırsam yetkili serviste elini kim cihaza sürdü ise, müşteri hizmetlerinden kim ile görüştü isem hepsinin hakkında suç duyurusunda bulunacam tüketiciyi yanıltmaktan, yanlış bilgi vermekten ayıplı malın ayıbını saklamaktan
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
sabah saat 9:30 da servisin önünden geçiyordum kapının önü okul bahçesi gibi kalabalık öğlen 14:00 gittim bildiğin ekmek kuyruğu gibi kuyruk var nerdeyse kapıya numaratör koyacaklar demekki sıkıntı yaşayan cok