Resolved! Solved

Original topic:

samsung yetkili servisleri

(Topic created on: 01-04-2021 08:47 PM)
333 Views
musti2002
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bugün 4 ncü defa cihaz wifi çekmeme algılamama problemi nedeni ile servise verdim. Daha önce samsun yetkili servisde 50 tl karşılığında ekran koruması yaptırdım 3 defa arıza sebebi ile yetkili servise başvurdum ekran koruyucusu çıkartılmadan işlem yapıldı. Bugün 4 ncü defa aynı arıza ile kayıt açtırdım bi baktım adam tırnağıyla ekranda bir şeyler yapıyor ""ne yapıyon birader niye çıkartıyorsun " dedim,, abi yukarı teknisyene gidecek dedi. ""Tamam da ekran koruyucusunu neden çıkartıyorsun"" dedim.,,,abi fırınlanıyor o yüzden çıkarıyorum ""dedi. Daha önce de 3 defa getirdim o zaman niye çıkarmadınız dedim.... Çıkarmışızdır diyor .. çıkarmış olsan cihazın üstündeki ne diyorum cevap yok...BÖYLE YETKİLİ SERVİSLERİN ELİNDE KALDIK. ÇÖZÜM EKİBİ İLE GÖRÜŞTÜM ARIZA AYNI AMA SAĞLAM DİYORLAR DEDİM BANA KURUMSAL FİRMA OLDUKLARİNI TEKNİSEYENLER NE DIYORSA ONU YAPACAKLARINI BAŞKA BİRŞEY YAPAMAYACAKLARINI BELIRTTI. AMA CİHAZİ BEN 3 AYDIR BU SIKINTI İLE KULLANIYORUM TEKNISYENIN NE DEDİĞIMİ ÖNEMLİ YOKSA KULLANİCIMI DİYE SORDUĞUM TEKNİSYEN NE DİYORSA O  YANİ CİHAZISATIP PARANIZI ALANA KADAR HER ŞEY AHA İŞTE SİZE TEKNİK EKİP DİĞER 3 DEFA SERVİSE VERDİĞIMDE NEDEN SÖKÜLMEDİ EKRAN KORUYOCU. O ZAMAN USULSÜZ İSLEM YAPTINIZ CİHAZA.. ÇALIŞANLAR KAFAYA GÖRE ÇALIŞIYOR BUGÜN A DİYORLAR YARIN B ERTESİ GÜN C TEKNİK MEKNİK HİKAYE MERDIVEN ALTI TAMİRCİLER BİLE 5 BASAR 

20 Comments
Yunus6611
Active Level 6
Galaxy A
Parti kur oy vereyim reizz👌🏻
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
👍👍👍
Galaxy A
😇😇çok haklısınız bu konuda kardeşim sonuna kadar 😇😇
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
desteklerinizi bekliyorum
Galaxy A
evet
0 Likes
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
diğer üçünde demek sadece yazılım atip geri gönderdiler son yolladığında cihazın içini açtılar demekki
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
aynen
Galaxy A
bencede belkide dediğiniz gibidir bence
0 Likes
musti2002
Active Level 5
Galaxy A
balıklarından bile şüpheliyim