cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung klavye sorunu

(Topic created on: 04-30-2020 01:01 AM)
592 Views
onder06
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar. Total baatle isimli oyunu oynuyorum. Mesaj yazma kismina tikladigimda mesaj yazilan yer uzerinde beyaz bir cizgi gozukerek yazdigim mesaji gormemi engelliyor. Ekran goruntusu aldiktan sonra bu beyazlik siliniyor. Ayarlarda herhangi birsey bulamadim ugrastim ancak degismedi. Bir ayar var mi ?

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba onder06,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, doğru şekilde çalışmayabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
galiba seyden olabilir gelişmis özelliklerde klavye tuş ları vurgula diye bibseçenek var o açık opabilrŕr
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
merhaba onder06,
ben teamgalaxy.
kullandığınız uygulamada sorun çıkmıs olabilir.
ayarlar>uygulamalar>total baatle>depolama>veriyi sil yapıp tekrar deneyiniz
bunun daha kısa yolu olarak total baatle uygulamasının üzerine basılı tutarak uygulama bilgilerinden depolamadan veriyi sil yapabilirsiniz
Teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba! Ben Bedirhan.
Eğer klavye ayarlarından özellikleri denediğiniz halde (boyut, tema vb.) aynı ise ve başka klavye uygulaması da denediyseniz sorun oyundan kaynaklanıyor. Çoğu oyunlarda böyle sorun var.
0 Likes
onder06
Active Level 1
Galaxy A
cevaplar icin tesekkurler. tum yazdiklarinizi denedim ancak sorun devam ediyor.
0 Likes
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulama optimizasyonu ile ilgili bir sıkıntı mevcut olabilir. Uygulama geliştiricilerine de sıkıntınızı iletebilirsiniz. Ayrıca sorunu hemen çözmek isterseniz Play Store'dan harici bir klavye uygulaması indirerek varsayılan olarak kullanabilirsiniz.
onder06
Active Level 1
Galaxy A
Denedim ancak
baska bir klavye uygulamasi da çözmedi. o beyaz şerit sürekli çıkıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
merhaba onder06,
ben teamgalaxy.
uygulamada sorun çıkmıs olabilir.
uygulamanın güncellemelerini play storeden her gün takip edin.
Oyun güncellemesi ile düzelecektir
Teşekkürler
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba onder06,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, doğru şekilde çalışmayabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD