cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung a 50

(Topic created on: 04-30-2020 11:50 PM)
166 Views
emco1967
Active Level 1
Options
Galaxy A

Android  10  güncellemesi  telefonu batırdı  sürekli hata alıyorum  telefon jarz olmuyor 5 6 saate  full oluyo  telefon . Fener  acılmıyor  sadece  jarz takılıyken acılıyor  uygulama  gecislerinde aşırı kasma var  ara  sıra uygulamardan atıyor samsung  almak gercekten yapıcagım  en büyük   pismanlıkmıs yazıklar olsun be   2500 tl nin degeri bumu

3 Comments
Solution
Wig
Expert Level 3
Galaxy A
Böyle Çok uzun Saatler Şarj çözümü ve Kasmalar için çözüm Hard Reset Yapabilirsiniz Hard Reset Yapmak için
❱ İlk olarak telefonunuzu tamamen kapatın.
❱ Ardından ses açma + home tuşu + power tuşuna aynı anda basın.

❱ Ardından karşınıza cihazınızın logosu belirecek ve elinizi çekmeden önce logoyu gördüğünüzde sadece “Power” tuşundan parmağınızı çekin
❱ Ardından ses açma tuşuna basarak wipe data / factory reset seçeneği üzerine gelin ve power tuşuna basın.
❱ Tekrar karşınıza gelecek olan ekranda ses açma tuşu ve “yes delete all user data” seçeneğine gelip power tuşuna basın. Bu işlemlerde Power tuşu “tamam” anlamına gelmektedir.
❱ Telefonunuz verilerinizi silmeye başladığında sizi bilgilendireceği gibi, bittiğinde recovery menüsüne girerek “reboot system now” demeniz gerekecektir. Yine power tuşuna basarak işleme tamam deyin ve cihazın yeniden başlatılmasını bekleyin.
❱ Cihaz tamamen sıfırlandıktan sonra otomatik olarak açılmaya başlayacaktır. Cihazın sıfırlandıktan sonra ilk açılış süresi 5 dakikaya kadar çıkabilmektedir.
Bu yaptıklarınız işe yaramazsa Samsung Müşteri Hizmetlerine Başvurablirsiniz
Samsung Müşteri Hizmetleri Numarası:444 77 11
Eğer Yazdıklarım işinize yararsa çözüm kabul ederseniz çok mutlu olurum

İyi Akşamlar...
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
arkadaş bize diycek pek bisey birakamamis olmadı bataryayla ilgili olan sorun bendede oluyodu günde nerdeyse 3 kez takıcaktım artık android 10 dan sonra olmuştu ben pil kalibrasyonu yaptım ama ilk olarak canlı destek almanız faydalı olur ben yapmadan önce 8 saat kullnırken simdi hep aktif olduğum halde 15 saati geçiyorum ve dahada 5 veya 10 sarj ım kalıyo

pil kalibrasyonu için telefon uygulamasına girip kalvyeyi açın ve  *#0228# tuşlayın daha  sonra quick start diyin sonra ok diyinn bunu sarj ıniz 20 civarında yapın ve 100 sarj edin  bu kadar yararlı olcaktır

bunlar faydalı olduysa rica etsem ćözümümü kabul edip beni takip ederseniz sevinirim
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

hard reseti garanti dışı kalabileceği için samsung önermiyor onuda göze alınız bunuda not olarak ekleyeyim.

0 Likes