cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

sürüm uyuşmazlığı

(Topic created on: 11-16-2024 02:39 AM)
117 Views
dogukann
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

telefonum samsung galaxy a24 telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu telefonu aldigim ilk gün güncel yeni cikan oyunlardan cod warzone oynamistim silmistim bugun gta san remake indirmek istedigimde sürüm yetmezliginden dolayı yukleyemedim cod warzone geldi aklima ona baktim ondada artık sürüm yetmiyor android14

4 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Sürüm uyuşmazlığı sadece Android sürümüyle belirlenmez. Cihazın gücü ve performansı da sürüm uyuşmazlığını tetikler. Bunu cepte tutalım.

A24'ün her iki oyunu da rahatça açabileceğini düşünüyorum. Yani yukarıda saydığım maddeler burada geçersiz kılınıyor. Muhtemelen Play Store ve Play Hizmetleri sürümünden kaynaklı bir sorun.

Bunun için her iki uygulamayı da güncellemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa Play Store'un önce önbelleğini sonrasında verilerini temizlemeyi deneyin. Muhtemelen bu şekilde sorun çözülecektir

Ekleme: Direkt Play Store merkezli bir sorun da olabilir. Yeni gelen bir güncelleme bu sorunu doğurmuş olabilir
0 Likes
dogukann
Beginner Level 2
Galaxy A
hocam dediğinizi yaptım bellegi temizledim güncellemeye calistigimda zaten son sürümde guncel diyor
0 Likes
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy A
Hocam genshin impackt kurup oynayın ful grafikte güzel oluyor iyi oyun yani
0 Likes
CptTevfik
Active Level 5
Galaxy A
hocam aynı sorun bende de olmuştu başka bir simülasyon da alırken destekliyordu fabrika ayarlarina döndükten sonra sürüm yetmezliği dedi zaman sonra düzeldi play store dan indirdim sorunsuz sende de zamanla düzelir diye düşünüyorum play store güncel olup olmadığına bak
0 Likes