cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

root

(Topic created on: 08-23-2024 10:09 AM)
283 Views
namıdeğergalaxya15
Active Level 8
Options
Galaxy A

arkadaslar cihazimda root var rootdan dolayı arada sırada telefon sim kart algilamiyor. Rootu Telefondan silersek hatti algilamamayi kesermi? yani hep sim kart okurmu

9 Comments
Galaxy A

Kral rootu senmi attın sen attıysan silebilirsinde rootlu bir şekilde aldıysan telefonu %90 ihtimal imei ile birşeyler yapmak için atmışlardır rootu kaldırırsan direkt imei uçabilir veya kayıtsız gözükebilit diye düşünüyorum

Galaxy A
yok ben telefonu sifirdan aldim arkadaşim atti rootu
Galaxy A

Ha ok ozmn odinden stock rom kurarsın root öyle silebilirsin ama sim kart algılamanın rootla alakası yokki bence başka bir sorun var benim telefonda rootlu bu arada shsh

Galaxy A
imei var ayarlarda gozukuyo
0 Likes
ibrahim1071
Active Level 6
Galaxy A
Root attıktan sonra modifiyeli yazılım yuklemedi isen mekanik de olabilir ama emin olmak istersen sammobile den cihazının orijinal yazılımını indirip odin üzerinden yeniden yükleyebilirsin
ibrahim1071
Active Level 6
Galaxy A
Odun üzerinden kolayca yapabilirsin netde anlatımlı videoları mevcut
Galaxy A
Odin* buarada saol kardeşim odin den yapacaktim
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bana yazılımsal değil de fiziksel olabilir gibi geldi. Rootdan dolayı hat kesilmesi gibi bir şey hiç yaşamadım. Bi sim kart rayını temizlemeyi dene istersen.
Taha24
Active Level 3
Galaxy A
bu sorun hem a24 ve a15 için geçerli bootloder açarsan direk hat gidiyor root silip bootloder kapasanda düzelmiyor tek çözüm anakart değişmek başka çözüm yok