cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

pil

(Topic created on: 05-31-2020 11:15 AM)
579 Views
baysu35
Active Level 1
Options
Galaxy A

adim talip baysu samsung A70  kullanicisiyim android 9 olarak aldım android 10 güncellemesi geldi gelse de güncellemek zorundaydım durmadan bildirim verdi ve güncelledim sarj mahfoldu sarj etmiyor dokunmatik hata veriyor ondan sonra sıfırladım 3 defa 1 defa da fabrika ayarlarına döndüm ama nafile telefon iyice gitti dün akşam sıfırladım saatler sonra telefon şarjı kendiliğinden daha fazla gitmeye başladı sarj kendini sarj ettigini zannediyor ama etmiyor telefon elimde olmadan bu konu da lütfen yardımcı olun duzeltilecek mi yoksa bosu bosuna servise vermek istemiyorum yardımcı olmanızı istiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba baysu35,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Cihazınızın Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekir. Cihazınızda bulunan tüm önemli verilerinizi yedekledikten sonra, servis bilgilerini ve sürecini paylaşabilmemiz için, 4447711 Samsung çağrı merkezi hattından bize ulaşmanızı rica ederiz. Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Aras61
Active Level 6
Galaxy A
kardesim rapor gonder samsung membersden
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
nasıl yapiliyor
0 Likes
OnurT
Active Level 8
Galaxy A
A70 e düzeltme güncellmemesi göndericekler diye biliyorum beklemede kal veya odin ile android 9 u tekrar yükle
0 Likes
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
odin bir uygulamami yoksa internetten mi yapiliyor
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
sagol😊
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
odin uygulamami
OnurT
Active Level 8
Galaxy A
odin bir pc programi onunla telefonuna yazilim yükleyebiliyorsun
0 Likes
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
bilgisayar programı
0 Likes
baysu35
Active Level 1
Galaxy A
bilgisayar dan yükleyebiliyorum yani bana tam bi web sitesi verebilirmisin bilgisayara yükleyeyim
0 Likes